Wouter Hoeffnagel - 07 september 2023

Britt van den Berg benoemd tot Country Managing Partner Netcompany Nederland

Britt van den Berg neemt per 1 oktober de rol van Country Managing Partner van Netcompany Nederland op zich. Van den Berg heeft meer dan 20 jaar ervaring in senior managementfuncties bij overheidsinstellingen en is eerder dit jaar partner geworden bij Netcompany. Voorafgaand aan deze rol was zij CIO bij de Sociale Verzekeringsbank (SVB) en daarvoor CIO bij het CIBG.

Britt van den Berg benoemd tot Country Managing Partner Netcompany Nederland image

"Ik kijk ernaar uit om voort te bouwen op het succes en momentum van Netcompany in Nederland. Digitalisering is cruciaal voor het aanpakken van de huidige politieke uitdagingen, zoals betaalbare gezondheidszorg, sociale zekerheid en vertrouwen. We hebben een nieuwe aanpak nodig als het gaat om grote publieke IT-projecten, waarbij fiscale verantwoordelijkheid centraal staat. Dit sluit naadloos aan bij het leveringsmodel van Netcompany, waarbij we met onze open platformbenadering niet voor elk nieuw project het wiel opnieuw hoeven uit te vinden," aldus Van den Berg.

Perry van der Weyden vertrekt bij Netcompany

Van den Berg volgt Perry van der Weyden op. Hij verlaat Netcompany om andere mogelijkheden in zijn professionele carrière na te streven. Van der Weyden heeft een centrale rol gespeeld in het vestigen van Netcompany als een leverancier van digitale transformatiediensten en een partner voor zowel de overheid als grote ondernemingen.

"Ik ben echt trots op de transformatie die we bij Netcompany Nederland in slechts een paar jaar hebben doorgemaakt. Het is een geweldig bedrijf dat waarde hecht aan de democratische idealen die zo essentieel zijn voor het leiden van de digitalisering van Europa. Het is tijd voor mij om verder te gaan, maar ik zal altijd een fan blijven van Netcompany en de getalenteerde mensen die er werken," zegt Perry van der Weyden.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!