Wouter Hoeffnagel - 10 september 2023

Oak Tree Hill Capital neemt iunxi over

Oak Tree Hill Capital investeert in iunxi, een specialist op het gebied van infrastructuur. De investeerders is de nieuwe meerderheidsaandeelhouder van iunxi.

Oak Tree Hill Capital neemt iunxi over image

iunxi richt zich op connectiviteit, beveiliging, datacommunicatie, ICT-infrastructuur en netwerken. Het bedrijf wil met Oak Tree Hill als partner haar groeistrategie verder vormgeven en haar missie uitvoeren om inzicht, controle en betrouwbaarheid te brengen in complexe IT-infrastructuur. iunxi is gevestigd in Almere en opgericht in 2005. Het bedrijf opereert internationaal met een team van meer dan 30 professionals die diensten verlenen aan diverse klanten, waaronder Domino's Pizza, Bakeplus en Royal Reesink. Met de overname door Oak Tree Hill Capital heeft iunxi een sterke partner gevonden om de volgende fase van ontwikkeling en groei te realiseren.

Oak Tree Hill is een onafhankelijke investeerder die zich richt op platforminvesteringen. Ze omarmen compassie als leidend principe voor hun investeringen. Door compassie, empathie en begrip voorop te stellen, streven ze ernaar bedrijven te ontwikkelen en groei te bevorderen, het welzijn van werknemers te verbeteren en sterke relaties op te bouwen met klanten, stakeholders en de samenleving als geheel.

'iunxi verder ontwikkelen'

Stefan Baltus, medeoprichter van iunxi, zegt: "Met de steun en expertise van Oak Tree Hill Capital kunnen we iunxi verder ontwikkelen en ons potentieel volledig benutten. We kijken ernaar uit om samen te werken, te groeien en onze positie als innovatieve kracht in de infrastructuurbranche verder te versterken." Marcel Knol, medeoprichter van iunxi, voegt eraan toe: "We staan stil bij een geweldig moment in onze reis, maar kijken tegelijkertijd uit naar de volgende fase waarin we ons productportfolio verder kunnen innoveren en onze marktpositie kunnen versterken."

Luister verder naar de achtergrond van deze overname in een podcast met Marcel Knol (iunxi), Emiel Putman (Oak Tree Hill Capital) en Joost van Kessel (Wave Corporate Finance). 

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 SLTN Vierkant
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!