Witold Kepinski - 11 september 2023

Logility neemt Garvis over

Logility, speler in oplossingen voor supply chain planning, neemt het Belgische Garvis over. Garvis is een SaaS-startup die grote taalmodellen (ChatGPT) combineert met AI-native demand forecasting. Logility, Inc. zal dankzij de overname een nieuw supply chain planningskader mogelijk maken dat beter en sneller dan met conventionele methoden vraag en voorraad op elkaar afstemt.

Logility neemt Garvis over image


In plaats van te vertrouwen op traditionele modellen, ontwierp Garvis vanaf de basis een AI-first prognose-oplossing. DemandAI+ combineert generatieve AI met machine learning-algoritmen en creëert een modern, meer omvattend en intuïtief planningskader dat snel supply chain-relaties digitaliseert en die gegevens beschikbaar maakt voor alle belanghebbenden in de organisatie. Door het systeem eenvoudigweg vragen te stellen krijgen planners, leidinggevenden en niet-planners in realtime antwoorden, ook al die vragen niet voor de hand liggend zijn. Daardoor kunnen ze beter geïnformeerd beslissingen nemen en sparen ze kostbare planningstijd uit.

DemandAI+, gebouwd voor de cloud, zal worden geïntegreerd in het Logility® Digital Supply Chain Platform. De integratie zal naar verwachting binnen een jaar voltooid zijn. Het maakt van Logility het enige supply chain planning platform dat gebruik maakt van Generative AI, geavanceerde AI-gestuurde algoritmen en machine learning. Deze innovatieve aanpak combineert de basisvraag, promotionele lift, causale prognoses, externe gegevens en gebruikersinzichten in één oplossing. De tool verbetert de nauwkeurigheid van de prognoses en brengt organisaties op één lijn in de dynamische markt van vandaag.

"We staan aan de vooravond van een belangrijke transformatie in supply chain planning met de vooruitgang in technologie, generatieverschuivingen van planners en de hoge snelheid van marktveranderingen en verstoringen", zegt Allan Dow, president van Logility. "Met een AI-gedreven aanpak als kern heeft Garvis een revolutie teweeggebracht in de manier waarop bedrijven de vraag voorspellen in een zeer dynamische markt. Door de technologie in Logility's portfolio op te nemen, versnellen we onze gezamenlijke visie om de grenzen van de traditionele myopische supply chain planningsoplossingen te doorbreken."

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!