Witold Kepinski - 13 september 2023

Software Innovator of the Year: nomineer nu!

Nomineer nu in de categorie Software Innovator of the Year voor de Dutch IT Channel Awards!

Software Innovator of the Year: nomineer nu! image

De Dutch IT Channel Awards is de jaarlijkse prijsuitreiking voor de beste IT-bedrijven en personen in Nederland. De awards worden uitgereikt in 24 categorieën, waaronder de Software Innovator of the Year. Nomineer nu!

Wat is een Software Innovator?

Een Software Innovator is een bedrijf dat innovatieve softwareoplossingen biedt. Dit kan betrekking hebben op een breed scala aan applicaties, waaronder bedrijfssoftware, cloudsoftware en zakelijke applicaties

Waarom nomineren?

Een nominatie voor de Dutch IT Channel Awards is een geweldige manier om de prestaties van je bedrijf op het gebied van software-innovatie te erkennen en te promoten. Nomineerden krijgen ook gratis toegang tot het Dutch IT Channel Awards Gala, een groots feestelijk IT-netwerkevent.

Hoe nomineren?

Nomineren kan tot 20 oktober 2023 via de website van de Dutch IT Channel Awards. Bij je nominatie moet je een motivatiebrief indienen waarin je uitlegt waarom je bedrijf in aanmerking komt voor de award.

Genomineerden krijgen gratis toegang

Alle genomineerden voor de Dutch IT Channel Awards krijgen gratis toegang tot het gala op 14 maart 2024 in Studio21 Hilversum. Het gala is een groots feestelijk IT-netwerkevent waar je collega's, partners en klanten kunt ontmoeten.

Reserveer meer plekken of tafels

Genomineerden kunnen ook meer plekken of tafels reserveren voor het gala. Dit is een geweldige manier om je bedrijf te promoten en om je relaties te versterken.

Nomineer nu!

Nomineren voor de Dutch IT Channel Awards is een geweldige manier om de prestaties van je bedrijf op het gebied van softwareinnovatie te erkennen en te promoten. Doe het vandaag nog!

Specifieke tips voor het nomineren voor Software Innovator of the Year:

 • Benadruk de innovatieve softwareoplossingen die je bedrijf biedt.
 • Maak duidelijk hoe je bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie op het gebied van software-innovatie.
 • Onderbouw je claims met concrete voorbeelden en data.

Voorbeelden van innovatieve softwareoplossingen die bedrijven kunnen bieden:

 • Nieuwe softwareproducten en -oplossingen
 • Nieuwe functionaliteit voor bestaande software
 • Nieuwe manieren om software te gebruiken

Voorbeelden van hoe bedrijven zich kunnen onderscheiden op het gebied van software-innovatie:

 • Focus op een bepaalde niche of markt
 • Uitstekende relaties met leveranciers
 • Sterke focus op training en certificering van medewerkers

Door deze tips te volgen, vergroot je de kans dat je bedrijf genomineerd wordt voor de Dutch IT Channel Awards in de categorie Software Innovator of the Year.

Hieronder zijn enkele specifieke voorbeelden van hoe bedrijven zich kunnen onderscheiden op het gebied van software-innovatie:

 • Focus op een bepaalde niche of markt. Een bedrijf kan zich bijvoorbeeld specialiseren in software voor de gezondheidszorg of voor de financiële sector.
 • Uitstekende relaties met leveranciers. Een bedrijf kan zich onderscheiden door uitstekende relaties te onderhouden met leveranciers, waardoor ze sneller toegang hebben tot de nieuwste technologieën en diensten.
 • Sterke focus op training en certificering van medewerkers. Een bedrijf kan zich onderscheiden door een sterke focus te hebben op training en certificering van medewerkers, zodat ze klanten de beste service kunnen bieden.

Door deze tips te volgen, kun je je bedrijf helpen om te winnen in de categorie Software Innovator of the Year.

Nomineer nu!

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!