Witold Kepinski - 13 september 2023

Salesforce Einstein biedt meer mogelijkheden

Salesforce introduceert de volgende generatie van zijn AI-technologie, Einstein

Salesforce Einstein biedt meer mogelijkheden image

Einstein omvat nu:

Einstein Copilot: Een nieuwe en betrouwbare spraakgestuurde AI-assistent die standaard is ingebouwd voor gebruikers van Salesforce-applicaties. Einstein Copilot verhoogt de productiviteit door gebruikers te helpen tijdens hun dagelijkse werkzaamheden, stelt hen in staat vragen te stellen in hun natuurlijke taal en relevante, betrouwbare antwoorden te ontvangen die gebaseerd zijn op de veilige, bedrijfseigen data van Salesforce Data Cloud.

Einstein Copilot Studio: Hiermee kunnen bedrijven Einstein Copilot aanpassen met specifieke prompts, vaardigheden en AI-modellen. Zo kunnen ze verkoopdeals sneller afsluiten, klantenservice stroomlijnen, websites automatisch genereren op basis van gepersonaliseerde browsergeschiedenis of natuurlijke taalprompts omzetten in code, naast honderden andere zakelijke taken. Einstein Copilot Studio zal ook configureerbaarheid bieden om Einstein Copilot beschikbaar te maken voor gebruik op andere klantgerichte kanalen zoals websites voor realtime chat, Slack, WhatsApp of SMS.

Einstein Trust Layer: Einstein Copilot en Einstein Copilot Studio bevatten allebei de Einstein Trust Layer, een AI-architectuur die bedrijven hun klantgegevens laat gebruiken om generatieve AI-reacties te verbeteren, en die tegelijkertijd gevoelige gegevens beschermt.

Salesforce kondigt verder het nieuwe Einstein 1 Platform aan voor hogere productiviteit en betrouwbare klantervaringen op basis van data, AI en CRM, met belangrijke verbeteringen voor Data Cloud en Einstein. 

Het platform is gebouwd op het onderliggende metadataframework van Salesforce. Het Einstein 1 Platform geeft bedrijven de mogelijkheid om AI-gestuurde CRM-ervaringen te genereren op basis van alle beschikbare data en om AI-apps te bouwen met low-code.

"De AI-strategie van een bedrijf is slechts zo goed als de datastrategie", zegt Parker Harris, medeoprichter en CTO van Salesforce. "We hebben bijna 25 jaar geleden pionierswerk verricht met het metadataframework om data probleemloos te benutten voor verschillende applicaties. Het is de verbindende factor en drijfveer voor innovatie. Bedrijven kunnen nu met Data Cloud en Einstein AI op het Einstein 1 Platform gemakkelijk AI-apps en -workflows maken, die de productiviteit verhogen, kosten verlagen en geweldige klantervaringen leveren.’’

Einstein 1 Data Cloud maakt een nieuwe golf van metadata-gedreven AI-applicaties mogelijk

Data Cloud – de realtime hyperscale data-engine van Salesforce – verenigt en harmoniseert klantgegevens, bedrijfsinhoud, telemetriegegevens, Slack-gesprekken en andere gestructureerde en ongestructureerde gegevens om één overzicht van de klant te creëren. Het platform verwerkt al 30 biljoen transacties per maand en verbindt en harmoniseert elke dag 100 miljard records. Nu de nieuwe Data Cloud nu volledig geïntegreerd is met het Einstein 1 Platform, kunnen bedrijven op geheel nieuwe manieren gegevens uit een datasilo ontsluiten; rijke, uniforme klantprofielen creëren en compleet nieuwe CRM-ervaringen bieden.

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 SLTN Vierkant
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!