Witold Kepinski - 14 september 2023

TD SYNNEX wordt wereldwijde distributie partner van SAS

SAS, speler op het gebied van analytics, heeft een mondiale overeenkomst getekend om van TD SYNNEX, distributeur en aggregator van oplossingen voor het IT-ecosysteem, de belangrijkste mondiale distributeur voor partners van SAS-oplossingen te maken, zoals de suite van AI- en analysesoftware van het Viya cloudplatform.

TD SYNNEX wordt wereldwijde distributie partner van SAS image

TD SYNNEX blijft aanzienlijke investeringen doen in snelgroeiende technologieën zoals data, AI en IoT om partners toegang te bieden tot expertise, geaggregeerde oplossingen en zakelijke mogelijkheden om datagestuurde resultaten te creëren. Het uitgebreide partner-ecosysteem van SAS, het op de sector afgestemde aanbod en de voortdurende innovatie vormen een aanvulling op het brede wereldwijde netwerk en de verticale vaardigheden van TD SYNNEX.

“Het omarmen van distributie en het versterken van onze partnerschappen via indirecte kanalen is een belangrijk onderdeel van onze groeistrategie”, aldus John Carey, Vice President Global Channels bij SAS. “Onze nieuwe overeenkomst met TD SYNNEX zal ons helpen de schaalbaarheid te verbeteren, onaangeboorde markten te bereiken en resultaten te leveren voor onze klanten samen met onze gewaardeerde SAS-partners.”

Onder de nieuwe overeenkomst zullen resellers van SAS-oplossingen profiteren van een verbeterde ervaring via TD SYNNEX, die hen toegang geeft tot aanvullende expertise, toegewijde regionale aanwezigheid en een groter bereik in nieuwe markten. Het distributiemodel zal deze partners in staat stellen zich te concentreren op de groei van hun bedrijf met SAS en het optimaliseren van klantervaringen.

“TD SYNNEX streeft ernaar onze partners tools te bieden die het potentieel van het IT-ecosysteem ontsluiten en een enorme focus te hebben op het bieden van oplossingen die data gebruiken om intelligentie te stimuleren”, aldus Clay Davis, Vice President of Global Data, AI and IoT Solutions bij TD-SYNNEX. “We zijn verheugd om de groei van SAS te ondersteunen via ons wereldwijde bereik in het kanaal, terwijl we onze partners in staat stellen nieuwe AI- en analysemogelijkheden te adopteren ter ondersteuning van onze toewijding om de bestemming te zijn voor AI-oplossingen in het hele ecosysteem van technologische zakenpartners.”

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!