Witold Kepinski - 19 september 2023

Channel Manager of the Year 2023: nomineer nu!

Nomineer nu in de categorie Channel Manager of the Year (m/v) of the Year voor de Dutch IT Channel Awards.

Channel Manager of the Year 2023: nomineer nu! image

De Dutch IT Channel Awards zijn de jaarlijkse prijsuitreiking voor de beste IT-bedrijven en personen in Nederland. De awards worden uitgereikt in 24 categorieën, waaronder de Channel Manager of the Year. Nomineer nu!

De Channel Manager of the Year Award is een prestigieuze prijs die wordt uitgereikt aan een IT-channel manager die een uitzonderlijke bijdrage heeft geleverd aan het succes van zijn/haar organisatie. De prijs wordt toegekend aan een manager die heeft laten zien dat hij/zij in staat is om een ​​succesvolle samenwerking op te bouwen met vendors en resellers, die innovatieve ideeën heeft ingevoerd en die zich heeft ingezet voor de ontwikkeling van het IT-kanaal.

Als u een IT-channel manager kent die u nomineert voor de Channel Manager of the Year Award, kunt u uw nominatie indienen op de website van de Dutch IT Channel Awards. De nominatieperiode loopt tot 20 oktober 2023.

Genomineerden kunnen ook meer plekken of tafels reserveren voor het gala. Dit is een geweldige manier om je bedrijf te promoten en om je relaties te versterken.

De winnaar van de Channel Manager of the Year Award wordt bekendgemaakt tijdens het Dutch IT Channel Awards Gala, dat plaatsvindt op 14 maart 2024 in Studio21 in Hilversum.

Hier zijn enkele criteria waaraan een IT-channel manager moet voldoen om in aanmerking te komen voor de Channel Manager of the Year Award:

  • De IT-channel manager moet een leidende rol hebben in een IT-channel organisatie in Nederland.
  • De IT-channel manager moet een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan het succes van zijn/haar organisatie.
  • De IT-channel manager moet innovatieve ideeën hebben ingevoerd in zijn/haar organisatie.
  • De IT-channel manager moet zich hebben ingezet voor de ontwikkeling van het IT-kanaal.

Als u een IT-channel manager kent die aan deze criteria voldoet, nomineer deze dan nu voor de Channel Manager of the Year Award!

Nomineer nu!

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Comstor BN start 14 feb CIS Services Awareness

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!