Martijn Kregting - 23 september 2023

KnowBe4 maakt line up voor EMEA-event bekend

KnowBe4, aanbieder van een platform voor security awareness training en gesimuleerde phishing, heeft de line-up met sprekers bekend gemaakt voor KB4-CON EMEA. Het evenement vindt virtueel plaats op 7 november 2023.

KnowBe4 maakt line up voor EMEA-event bekend image

KnowBe4-CEO Stu Sjouwerman opent het nieuw hoofdkantoor in Utrecht.

Het op cybersecurity gerichte evenement is voor CISO’s, cybersecurityprofessionals en mensen die zich bezighouden met security awareness in de EMEA-regio en daarbuiten. KB4-CON EMEA is een volledig virtueel evenement en omvat sessies voor zowel klanten als niet-klanten en partners van KnowBe4.

Nieuwste methoden

“We brengen onze klanten en partners samen voor KB4-CON EMEA met een dag vol inspirerende sprekers die het laatste nieuws zullen delen over het beter beschermen van organisaties tegen de bedreigingen die gepaard gaan met social engineering”, aldus Stu Sjouwerman (foto), CEO van KnowBe4. “Het publiek profiteert zo van praktijkvoorbeelden van de nieuwste methoden van cyberaanvallen van enkele van de meest vooraanstaande experts in de branche. Ik moedig zowel klanten als partners aan om dit evenement bij te wonen om hun kennis te vergroten en een sterke veiligheidscultuur te bevorderen.”

Na een welkomstwoord door CEO van Sjouwerman, zal Christina Lekati, social engineer en trainer voor Cyber Risk GmbH een lezing houden met de titel ‘It's Personal: Mastering the Art of Targeted Social Engineering Attacks’. De sessie behandelt de lessons learned’ en de defensieve strategieën die cybersecurityprofessionals kunnen implementeren om gerichte social engineering-aanvallen te identificeren en tegen te gaan.

Daarna zal Rachel Wilson, managing director en hoofd cybersecurity bij Morgan Stanley Wealth Management, ingaan op ‘Risks and Threats from the Cybersecurity Front Lines’. Tijdens deze sessie zal de voormalige senior executive van de Amerikaanse National Security Agency (NSA) haar ervaringen bespreken met bedreigingen: van natiestaten en cybercriminele syndicaten tot en met individuele hackers die geld willen verdienen en chaos willen creëren. Ze zal ook inzicht geven in het nieuwste dreigingslandschap en de strategieën beschrijven die topexperts op het gebied van cyberbeveiliging gebruiken om tegenstanders een stap voor te blijven.

Over het evenement

KB4-CON EMEA is van 10.00 uur tot 14.45 uur gratis toegankelijk voor alle IT-/securityprofessionals op 7 november 2023. De late middagsessie om 15:00 uur is uitsluitend gereserveerd voor KnowBe4-kanaalpartners.

KnowBe4 opende onlangs een nieuw kantoor in het centrum van Utrecht, dat dienst doet als EMEA-hoofdkantoor. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT Channel was erbij en sprak in een video reportage onder andere met KnowBe4 CEO Stu Sjouwerman, Jelle Wieringa (KnowBe4 Security Advocate) en enkele business partners waaronder Remco Geerts (Tesorion), Rudy Spinola (behaav) en Melvin Broersma (behaav).

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 IGEL - Cloud Expo BN BW start 27-11/7-12
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!