Witold Kepinski - 21 september 2023

Microsoft Copilot combineert met Windows 11, Microsoft 365, Bing en Edge

Microsoft kondigt een belangrijke nieuwe stap in AI-technologie aan met Microsoft Copilot. Microsoft Copilot is de persoonlijke assistent die ondersteunt in zowel het werk als het privéleven van een gebruikers. Daarnaast kondigt Microsoft een aantal nieuwe updates aan voor Windows 11, Microsoft 365, Bing, Edge en Surface met een focus op het uitbreiden van de AI-mogelijkheden om te voldoen aan de wensen van mensen en bedrijven.

Microsoft Copilot combineert met Windows 11, Microsoft 365, Bing en Edge image


Microsoft Copilot is volgens Microsoft je persoonlijke AI-assistent. Copilot integreert de context en intelligentie van het web, jouw werkgegevens en wat je op dit moment op je pc aan het doen bent om betere ondersteuning te bieden - met jouw privacy en beveiliging voorop. Copilot zal je een eenvoudige en naadloze ervaring bieden en beschikbaar zijn op Windows 11, Microsoft 365, en in onze webbrowser met Bing en Edge. Copilot is beschikbaar via de app of een rechtermuisklik op je pc wanneer je het nodig hebt.

Microsoft introduceert verder een slimmere en meer gepersonaliseerde webervaring in Bing en Edge met functies zoals gepersonaliseerde antwoorden, Microsoft Shopping, Content Credentials, DALL-E 3 in Bing Image Creator en meer.

Microsoft 365 Copilot is algemeen beschikbaar voor commerciële klanten vanaf 1 november met een krachtigere versie van Microsoft 365 Chat en nieuwe mogelijkheden voor Copilot in Outlook, Excel, Loop, OneNote, OneDrive en Word. Bing Chat Enterprise krijgt ook enkele upgrades waaronder ondersteuning voor multimodal visual search en Image Creator. Bing Chat Enterprise is nu beschikbaar in de Microsoft Edge app.

De nieuwe Windows 11 update is beschikbaar vanaf 26 september. Met meer dan 150 nieuwe functies is de volgende Windows 11 update een van Microsoft's meest ambitieuze tot nu toe, waarbij de kracht van Copilot en nieuwe AI-ervaringen naar apps zoals Paint, Photos, Clipchamp en een Windows PC worden gebracht.

ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!