Witold Kepinski - 22 september 2023

iDPos en Adivo fuseren en gaan verder als Adivo

Met trots kondigen iDPos en Adivo hun fusie aan, waarna ze gezamenlijk onder de naam Adivo verdergaan binnen de POS & Auto-ID branche. Beide bedrijven zijn onderdeel van de EyeTi groep.

iDPos en Adivo fuseren en gaan verder als Adivo image

De EyeTi groep verwelkomde eerder dit jaar iDPos als een nieuwe aanvulling op haar bedrijvenportfolio. Omdat iDPos en Adivo dezelfde groep klanten en marktbenadering heeft, was het een logische stap om beide bedrijven samen te voegen. Deze samenvoeging zal leiden tot een sterkere marktpositie en verbeterde capaciteit om innovatieve oplossingen te bieden aan hun klantset. Samen bedienen iDPos en Adivo jaarlijks meer dan 5.000 bedrijven en overheidsinstellingen.

POS & Auto-ID markt

Beide bedrijven zijn toonaangevend in de branche en zijn gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige barcode scanners, mobiele computers en bon- en labelprinters aan een diverse zakelijke klantenkring. Klanten kunnen nu profiteren van een nog breder productaanbod, verbeterde technische ondersteuning en een uitgebreider netwerk van services.

"We zijn verheugd om de fusie van iDPos en Adivo aan te kondigen en om ons te verenigen onder de naam Adivo," aldus Sonny de Laat, Managing Director van Adivo. "Dit is een mooie stap voor onze bedrijven en dit biedt ons onder andere een groter productportfolio, extra mogelijkheden voor support en vooral ook meer mogelijkheden om onze klanten op locatie te kunnen ondersteunen”.

Bestaande klanten

De samenvoeging van iDPos en Adivo zal geen invloed hebben op bestaande klantrelaties. Klanten kunnen dezelfde vertrouwde kwaliteit, service en support verwachten die ze gewend zijn, terwijl ze profiteren van de voordelen die voortkomen uit deze strategische fusie.

Adivo kijkt met enthousiasme naar de toekomst en blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige POS- en Auto-ID-oplossingen aan hun klanten in de Benelux.

Over Adivo: Adivo is een toonaangevende leverancier van Point of Sale (POS) en Auto-ID-oplossingen, gespecialiseerd in de distributie van barcode scanners, mobiele computers en bon- en labelprinters. Adivo maakt deel uit van de EyeTi Groep en biedt hoogwaardige producten en diensten aan voor een diverse zakelijke klantenkring.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!