Witold Kepinski - 22 september 2023

Pax8 EMEA opent nieuw kantoor in Riga

Pax8, een marktplaats voor cloud-commerce, kondigt met trots de grootse opening aan van zijn nieuwe kantoor in Riga, Letland. Deze belangrijke mijlpaal markeert de inzet van Pax8 om de betrokkenheid van partners en leveranciers in de Baltische regio te versterken en tegelijkertijd bij te dragen aan de lokale economie door het creëren van banen en duurzame technologiepraktijken.

Pax8 EMEA opent nieuw kantoor in Riga image

Bij een bezoek aan het nieuwe kantoor zei John Street, Global CEO en oprichter van Pax8: "De opening van ons kantoor in Riga is een grote prestatie voor Pax8. Het onderstreept onze toewijding aan Europa en vertegenwoordigt een cruciale stap voorwaarts in onze wereldwijde expansiestrategie. Ik Ik ben blij dat ik dit nieuwe kantoor kan inluiden, dat op het punt staat een centraal knooppunt te worden voor onze groeiende gemeenschap in de Baltische staten, terwijl we blijven doorgaan met het stimuleren van onze partners om de groei te versnellen, de efficiëntie te vergroten en de risico's te verminderen.”

Het nieuwe kantoor onderstreept de toewijding van Pax8 EMEA aan het ondersteunen van de groei en innovatie van de technologie-industrie in de Baltische staten. Met een uitgestrekte oppervlakte van 3.000 vierkante meter biedt het kantoor plaats aan 20 werkstations en beschikt het over een ruime trainings- en vergaderruimte, waardoor regionale training en face-to-face contact mogelijk worden gemaakt. Het historische gebouw, gebouwd in 1913, waarin het kantoor van Pax8 EMEA in Riga is gevestigd, is een waar architectonisch juweeltje, met neoklassieke details en structurele helderheid.

Pax8 is er trots op de lokale gemeenschap te ondersteunen door samen te werken met regionale leveranciers en lokaal personeel in dienst te hebben. Deze investering toont onze betrokkenheid bij de Baltische regio aan, niet alleen door het creëren van banen, maar ook door bij te dragen aan het culturele behoud van het historische centrum van Riga.

Harald Nuij (foto), CEO van Pax8 EMEA, zegt: "Deze opwindende stap onderstreept onze niet-aflatende toewijding aan zowel onze partners als medewerkers. Terwijl we in een indrukwekkend tempo groeien, zijn we er trots op dat we ons team een ​​omgeving kunnen bieden die samenwerking en innovatie koestert. Deze stap zal ons helpen onze ambitie te versterken om de beste gelokaliseerde Cloud Service Provider voor MSP’s (Managed Service Providers) in alle uithoeken van Europa te worden.”

De nieuwe kantooropening volgt nauw op de strategische samenwerking van Pax8 EMEA met Adobe eerder dit jaar, waardoor de status van het bedrijf als 's werelds toonaangevende cloudmarktplaats verder wordt verstevigd. Deze alliantie bouwt voort op de opmerkelijke expansie van Pax8 in de stad, een traject dat begon met de succesvolle overname van TVG in 2022.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!