Witold Kepinski - 22 september 2023

TSH koopt Microsoft MSP Constant IT

Constant IT, een Managed Service Provider (MSP) met een focus op de Microsoft Cloud, wordt onderdeel van TSH, een van de snelst groeiende MSP-organisaties van Nederland. Financiële details van de transactie zijn niet bekendgemaakt.

TSH koopt Microsoft MSP Constant IT image

Constant IT blijft in haar bestaande vorm bestaan, en krijgt dankzij de overname toegang tot de kennis en ervaring van TSH en de al aangesloten TSH Brands. Met Strikwerda Investments als kapitaalkrachtige aandeelhouder van TSH krijgt Constant IT tevens een sterke partner achter zich die haar kan ondersteunen in de volgende groeifase en bij het realiseren van vervolgacquisities. Hiermee wordt het groeipad verder versneld voor klanten en medewerkers. De acquisitie van Constant IT is al de tweede overname door TSH in een maand tijd.

Constant IT is de laatste jaren uitgegroeid tot een leidende speler op het gebied van IT-outsourcing voor het MKB-segment in regio Amsterdam. Middels deze transactie krijgt Constant IT de mogelijkheid om een lange termijn buy-and-build strategie te voeren om zo binnen de regio Amsterdam een leidende marktpositie te kunnen verwerven. Bovendien biedt het aansluiten bij TSH voor de medewerkers van Constant IT weer nieuwe kansen en mogelijkheden om te groeien en te ontwikkelen.

Mark Philips, CEO en oprichter van Constant IT: "Met het geweldige team van Constant IT werken we dagelijks hard voor een hele mooie groep klanten. Ik ben ontzettend trots op wat we hebben opgebouwd en hoe we onze klanten hebben geholpen de Microsoft Cloud te omarmen. We zijn klaar om te versnellen vanuit ons kantoor in Amsterdam met ons frisse merk en onze nieuwe securitydiensten. Met TSH als sterke, ambitieuze en ervaren partner aan boord krijg ik veel energie om samen verder te bouwen en andere MSP's te laten aansluiten bij TSH. Onze teamleden kunnen zo groeien en onze klanten profiteren van een enorme toename in kennis en ervaring."

TSH heeft als portfoliobedrijf van Strikwerda Investments een lange-termijn investeringshorizon en wil naast de huidige sterke organische groei tevens andere toonaangevende ICT-outsourcingsbedrijven aan laten sluiten binnen de groep. Daarvoor zoekt TSH altijd naar organisaties met een bewezen track-record en met een gelijke instelling als de andere TSH-bedrijven om continu te willen blijven werken aan de verbetering van hun organisatie.

John Reynders (foto), CEO van TSH: “Constant IT heeft bewezen dat zij een krachtige propositie heeft voor het MKB-segment en heeft een sterke positie en goede naam in de regio Amsterdam weten op te bouwen met een hoge klanttevredenheid. Met het toevoegen van Constant IT aan onze gelederen versterken we onze positie in ICT-outsourcingsmarkt aanzienlijk en verwelkomen we een mooi bedrijf in onze groep. Mark en zijn team zijn een prachtige aanvulling op ons team van ambitieuze ondernemers en delen onze belangrijkste waarden en ambities voor de lange termijn.


Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!