Witold Kepinski - 22 september 2023

Cisco Secure Application: een nieuwe analysetool voor cloudapps

Cisco heeft Cisco Secure Application (CSA) gelanceerd, een nieuwe toepassing binnen zijn in juni gelanceerde Full-Stack Observability (FSO) toolset. De nieuwe tool correleert informatie van Cisco’s beveiligingsproducten met de prestaties van toepassingen. Cisco biedt zo ruimere inzichten in verschillende digitale risico’s die bedrijven kunnen lopen.

Cisco Secure Application: een nieuwe analysetool voor cloudapps image

Met CSA wil Cisco bedrijven helpen eenvoudiger over te schakelen naar moderne, gedistribueerde applicaties. Maar liefst 92% van softwaremanagers geeft aan dat ze in hun haast om te automatiseren voor de business minder aandacht hebben voor een robuuste app security. Hun teams werken in silo’s en hebben vaak geen zicht op kwetsbaarheden, de bedrijfscontext en prioriteiten. Door dezelfde tool én taal te gebruiken, werken applicatie- en securityteams beter samen en kunnen ze met name hun moderne, cloud native applicaties sterker beveiligen.

"Het vermogen van een organisatie om snel risico's te beoordelen op basis van de potentiële impact op de business, teams op één lijn te brengen en bedreigingen te prioriteren is volledig afhankelijk van hun inzicht in cyberkwetsbaarheden en de ernst ervan, en in het risico voor de business,” zegt Jan Heijdra van Cisco Nederland. “Met Cisco Secure Application en FSO hebben onze klanten nu alle nodige tools om hun applicaties in een hybride of multicloud omgeving op punt te stellen."

ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!