Witold Kepinski - 27 september 2023

Nomineer nu voor de Datacenter Technology Innovator of the Year!

Nomineer nu in de categorie Datacenter Technology Innovator of the Year voor de Dutch IT Channel Awards, het grootste jaarlijkse, exclusieve IT-netwerkevenement in Nederland! Deze prestigieuze prijzen worden uitgereikt in 24 categorieën, waarbij erkenning wordt gegeven aan uitmuntendheid op het gebied van opvallende business cases, inspirerend leiderschap en de implementatie van de nieuwste technologieën. Protinus is Main Event Partner van de Dutch IT Channel Awards 2023.

Nomineer nu voor de Datacenter Technology Innovator of the Year! image

De Dutch IT Channel Awards is de jaarlijkse prijsuitreiking voor de beste IT-bedrijven en personen in Nederland. in Nederland. De awards worden uitgereikt in 24 categorieën, waaronder de Datacenter Technology Innovator of the Year. Nomineer nu!

Wat is een Datacenter Technology Innovator?

Een Datacenter Technology Innovator is een bedrijf dat innovatieve oplossingen biedt voor datacenters. Dit kan betrekking hebben op hardware, software, beheer of andere aspecten van datacenters.

Waarom nomineren?

Een nominatie voor de Dutch IT Channel Awards is een geweldige manier om de prestaties van je bedrijf op het gebied van datacentertechnologie te erkennen en te promoten. Nomineerden krijgen ook gratis toegang tot het Dutch IT Channel Awards Gala, een groots feestelijk IT-netwerkevent.

Hoe nomineren?

Nomineren kan tot 20 oktober 2023 via de website van de Dutch IT Channel Awards. Bij je nominatie moet je een motivatiebrief indienen waarin je uitlegt waarom je bedrijf in aanmerking komt voor de award.

Genomineerden krijgen gratis toegang

Alle genomineerden voor de Dutch IT Channel Awards krijgen gratis toegang tot het gala op 14 maart 2024 in Studio21 Hilversum. Het gala is een groots feestelijk IT-netwerkevent waar je collega's, partners en klanten kunt ontmoeten.

Reserveer meer plekken of tafels

Nomineerden kunnen ook meer plekken of tafels reserveren voor het gala. Dit is een geweldige manier om je bedrijf te promoten en om je relaties te versterken.

Nomineer nu!

Nomineren voor de Dutch IT Channel Awards is een geweldige manier om de prestaties van je bedrijf op het gebied van datacentertechnologie te erkennen en te promoten. Doe het vandaag nog!

Specifieke tips voor het nomineren voor Datacenter Technology Innovator of the Year:

  • Benadruk de innovatieve oplossingen die je bedrijf biedt voor datacenters.
  • Maak duidelijk hoe je bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie op het gebied van datacentertechnologie.
  • Onderbouw je claims met concrete voorbeelden en data.

Voorbeelden van innovatieve oplossingen die bedrijven in datacentertechnologie kunnen bieden:

  • Nieuwe hardware- of softwareoplossingen
  • Nieuwe manieren om datacenters te beheren
  • Nieuwe benaderingen van datacenterarchitectuur

Voorbeelden van hoe bedrijven in datacentertechnologie zich kunnen onderscheiden van de concurrentie:

  • Focus op een bepaalde niche of markt. Een bedrijf kan zich bijvoorbeeld specialiseren in datacenters voor de cloud of voor de gezondheidszorg.
  • Uitstekende relaties met leveranciers. Een bedrijf kan zich onderscheiden door uitstekende relaties te onderhouden met leveranciers, waardoor ze sneller toegang hebben tot de nieuwste technologieën en diensten.
  • Sterke focus op training en certificering van medewerkers.Een bedrijf kan zich onderscheiden door een sterke focus te hebben op training en certificering van medewerkers, zodat ze klanten de beste service kunnen bieden.

Door deze tips te volgen, kun je je bedrijf helpen om te winnen in de categorie Datacenter Technology Innovator of the Year.

Nomineer nu!

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!