Witold Kepinski - 26 september 2023

Dell biedt nieuwe DPU klantenkits

Dell maakt het voor klanten nog gemakkelijker om vSphere op DPU's te ervaren zonder de potentiële kostenstijgingen die gepaard gaan met nieuwe servers.

Dell biedt nieuwe DPU klantenkits image

Klanten met bestaande 15G Intel-platforms kunnen nu de nieuwe DPU-klantenkits van Dell krijgen die zijn ontworpen om DPU's op hun bestaande hardware in te stellen. 

Door deze klantkits aan te bieden loopt Dell een voorsprong op de concurrentie door vSphere mogelijk te maken en DPU's achteraf uit te rusten op meer servers met beschikbare installatieservices, aldus Dell Technologies: "We zullen deze nieuwe klantenkits voor DPU's aanbieden in fabrieksinstallatie voor 15G-platforms. Klanten kunnen profiteren van de beschikbare Dell-implementatieservices om de DPU's op locatie te installeren en te onderhouden en direct te profiteren van de vele voordelen die de DPU's te bieden hebben."

Gegevensverwerkingseenheden luiden een nieuw tijdperk van computerkracht in, waarbij gegevensintensieve werklasten worden versneld, de beveiliging wordt versterkt en naadloos worden geïntegreerd met de allernieuwste technologieën. Met de voortdurende evolutie beloven DPU's grotere innovaties, waardoor de mogelijkheden van modern computergebruik worden uitgebreid, aldus Dell.

Lees meer hier.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!