Witold Kepinski - 28 september 2023

Nomineer nu voor de Digital Workplace Innovator of the Year 2023

Nomineer nu in de categorie Digital Workplace Innovator of the Year voor de Dutch IT Channel Awards, het grootste jaarlijkse, exclusieve IT-netwerkevenement in Nederland! Deze prestigieuze prijzen worden uitgereikt in 24 categorieën, waarbij erkenning wordt gegeven aan uitmuntendheid op het gebied van opvallende business cases, inspirerend leiderschap en de implementatie van de nieuwste technologieën. Protinus is Main Event Partner van de Dutch IT Channel Awards 2023.

Nomineer nu voor de Digital Workplace Innovator of the Year 2023 image

De Dutch IT Channel Awards is de jaarlijkse prijsuitreiking voor de beste IT-bedrijven en personen in Nederland. De awards worden uitgereikt in 24 categorieën, waaronder de Digital Workplace Innovator of the Year. Nomineer nu!

Wat is een Digital Workplace Innovator?

Een Digital Workplace Innovator is een bedrijf dat innovatieve oplossingen biedt voor de digitale werkplek. Dit kan betrekking hebben op hardware, software, diensten of andere aspecten van de digitale werkplek.

Waarom nomineren?

Een nominatie voor de Dutch IT Channel Awards is een geweldige manier om de prestaties van je bedrijf op het gebied van de digitale werkplek te erkennen en te promoten. Nomineerden krijgen ook gratis toegang tot het Dutch IT Channel Awards Gala, een groots feestelijk IT-netwerkevent.

Hoe nomineren?

Nomineren kan tot 20 oktober 2023 via de website van de Dutch IT Channel Awards. Bij je nominatie moet je een motivatiebrief indienen waarin je uitlegt waarom je bedrijf in aanmerking komt voor de award.

Genomineerden krijgen gratis toegang

Alle genomineerden voor de Dutch IT Channel Awards krijgen gratis toegang tot het gala op 14 maart 2024 in Studio21 Hilversum. Het gala is een groots feestelijk IT-netwerkevent waar je collega's, partners en klanten kunt ontmoeten.

Reserveer meer plekken of tafels

Nomineerden kunnen ook meer plekken of tafels reserveren voor het gala. Dit is een geweldige manier om je bedrijf te promoten en om je relaties te versterken.

Nomineer nu!

Nomineren voor de Dutch IT Channel Awards is een geweldige manier om de prestaties van je bedrijf op het gebied van de digitale werkplek te erkennen en te promoten. Doe het vandaag nog!

Specifieke tips voor het nomineren voor Digital Workplace Innovator of the Year:

Benadruk de innovatieve oplossingen die je bedrijf biedt voor de digitale werkplek.

Maak duidelijk hoe je bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie op het gebied van de digitale werkplek.

Onderbouw je claims met concrete voorbeelden en data.

Voorbeelden van innovatieve oplossingen die bedrijven in digitale werkplekken kunnen bieden:

Nieuwe hardware- of softwareoplossingen

Nieuwe manieren om de digitale werkplek te beheren

Nieuwe benaderingen van digitale werkplekarchitectuur

Voorbeelden van hoe bedrijven in digitale werkplekken zich kunnen onderscheiden van de concurrentie:

Focus op een bepaalde niche of markt. Een bedrijf kan zich bijvoorbeeld specialiseren in digitale werkplekken voor het onderwijs of voor de overheid.

Uitstekende relaties met leveranciers. Een bedrijf kan zich onderscheiden door uitstekende relaties te onderhouden met leveranciers, waardoor ze sneller toegang hebben tot de nieuwste technologieën en diensten.

Sterke focus op training en certificering van medewerkers. Een bedrijf kan zich onderscheiden door een sterke focus te hebben op training en certificering van medewerkers, zodat ze klanten de beste service kunnen bieden.

Door deze tips te volgen, kun je je bedrijf helpen om te winnen in de categorie Digital Workplace Innovator of the Year.

Nomineer nu!

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!