Witold Kepinski - 29 september 2023

Infinigate Cloud werkt nauwer samen met SonicWall

Infinigate Cloud , een deskundige business unit binnen de Infinigate Group gespecialiseerd in Secure Cloud-oplossingen, kondigt een nieuw partnerschap aan met SonicWall, een samenwerking die voortbouwt op de bestaande succesvolle relatie tussen SonicWall en Infinigate Group. Door de relatie met de Infinigate Group uit te breiden, zal Infinigate Cloud extra expertise en kanaalbereik in het Verenigd Koninkrijk brengen.

Infinigate Cloud werkt nauwer samen met SonicWall image

SonicWall levert grenzeloze cyberbeveiliging voor het hypergedistribueerde tijdperk in een werkrealiteit waarin iedereen op afstand, mobiel en onveilig is. SonicWall beschermt organisaties die zich inzetten voor de nieuwe bedrijfsnorm met naadloze bescherming die de meest ontwijkende cyberaanvallen tegenhoudt over grenzeloze blootstellingspunten.

Michael Frisby, Senior Vice President van Cloud Services bij de Infinigate Group, zei: “Ik ben verheugd om samen te werken met SonicWall en hun diensten en expertise op het gebied van veilige netwerken en cyberbeveiliging toe te voegen aan het Infinigate Secure Cloud-oplossingenportfolio. Net als Infinigate Cloud is SonicWall gepassioneerd door het helpen van MSP's en MSSP's bij het opbouwen van winstgevende bedrijven die hun klanten veilig houden in een breed scala aan scenario's. Naast het beschikbaar stellen van het bestaande SonicWall-oplossingenportfolio, zullen we de komende maanden samenwerken om nieuwe innovatieve MSP- en cloudgerichte diensten op de markt te brengen.”

Luca Taglioretti, Vice President, EMEA South & MSSP Programs, zei: “Onze partners vormen de kern van elke beslissing die we nemen bij SonicWall en we zijn vastbesloten om MSP’s en MSSP’s te voorzien van de technologie en ondersteuning die ze nodig hebben om te slagen. We zijn verheugd om samen te werken met Infinigate Cloud en geloven dat de technologie van SonicWall, gekoppeld aan de marktplaatsmogelijkheden van Infinigate Cloud, het voor MSSP's en MSP's nog gemakkelijker zal maken om hun klanten de beste bescherming te bieden tegen het steeds evoluerende bedreigingslandschap van vandaag.”

De samenwerking met SonicWall zal profiteren van een diepgaande technische integratie met het Marketplace-platform van Infinigate Cloud, om wederverkopers in het Verenigd Koninkrijk een naadloze ervaring te bieden om toegang te krijgen tot SonicWalls reeks betaalbare fysieke en cloudgebaseerde beveiligingsoplossingen. Door middel van geavanceerde bescherming tegen bedreigingen, het bieden van realtime zichtbaarheid en het mogelijk maken van baanbrekende economische ontwikkelingen, dicht SonicWall de cyberbeveiligingskloof voor ondernemingen, overheden en MKB-bedrijven wereldwijd. Het partnerschap combineert de sterke punten van beide organisaties om verbeterde oplossingen te bieden voor de veilige cloudmarkt.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Comstor BW 11 tm 17 dec 2023
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!