Witold Kepinski - 29 september 2023

Versa Networks en Infinigate werken samen

Versa Networks, speler op het gebied van AI/ML-aangedreven Unified Secure Access Service Edge (SASE), en Infinigate, de EMEA-distributeur met toegevoegde waarde, gespecialiseerd in cybersecurity, veilige netwerken en veilige cloud, hebben vandaag aangekondigd dat ze een samenwerkingsovereenkomst hebben getekend om te leveren Uniforme SASE voor ondernemingen in de hele EMEA-regio. Het partnerschap is een uitbreiding op de relatie die Versa Networks had opgebouwd met Nuvias, nu een integraal onderdeel van de Infinigate Group.

Versa Networks en Infinigate werken samen image

De volledige productsuite van Versa, die end-to-end-oplossingen biedt die het moderne netwerk zowel vereenvoudigen als beveiligen, is nu beschikbaar bij Infinigate voor ondernemingen en partners, waaronder resellers, Managed Service Providers (MSP's) en Value Added Resellers (VAR's), over de hele wereld. Europa en het Midden-Oosten Beschikbaar in de cloud, on-premise of een combinatie van beide. Versa brengt oplossingen samen die de beveiligings- en netwerkproblemen oplossen waar organisaties en MSP's mee kampen. Versa Unified SASE verbindt thuiswerkers, filiaalmedewerkers en gebruikers veilig en betrouwbaar met applicaties, terwijl de latentie wordt verminderd, de complexiteit wordt verminderd en de zichtbaarheid over het hele netwerk wordt verbeterd.

Door de eerdere Nuvias-relatie uit te breiden naar Europa en het Midden-Oosten, betekent de samenwerking met Infinigate de voortdurende inzet en investeringen van Versa Network in de regio.

Martin MacKay, Chief Revenue Officer bij Versa Networks, zegt: “Organisaties blijven zoeken naar manieren waarop ze flexibele en veilige netwerken kunnen bouwen, en we zien in de hele regio een toenemende vraag naar een SASE-oplossing waarmee organisaties de veiligheid kunnen garanderen van zijn gebruikers, applicaties en workloads – overal en altijd. Het marktbereik en de expertise op het gebied van cyberbeveiliging van Infinigate zijn ongeëvenaard, en we delen een gemeenschappelijke visie en zakelijke doelstellingen. Door samen te werken kunnen we de mogelijkheden en beloften van SASE nu werkelijkheid maken voor ondernemingen in Europa en het Midden-Oosten.”

For Infinigate, Versa brings a portfolio of SASE, Secure SD-WAN, and SSE solutions that specifically targets the enterprise market and complements its extensive vendor portfolio by opening new revenue streams for partners. Helping partners navigate the complex SASE market, Infinigate will provide hands-on support to identify and deliver solutions that address customer demands and requirements.

Gartner verwacht dat de SASE-markt al in 2025 zal groeien tot 14,7 miljard dollar. Onze samenwerking met Versa Networks biedt nieuwe groeimogelijkheden voor onze partners in de EMEA-regio door toegang te bieden tot een toonaangevende Unified SASE-oplossing die een aanvulling vormt op ons bestaande portfolio”, voegt Andreas Bechtold, President Europe, bij Infinigate toe. “Het uitbreiden van onze succesvolle samenwerking met Versa Networks over een groter gebied is voor ons de volgende logische stap en samenwerken met een innovator past precies in onze strategische prioriteiten.”

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!