Redactie - 29 september 2023

Bodyguard.io en Tien security aanwezig op de expo van ONE Conference

Hoe bescherm je klanten tegen onbekende virussen en zero-days? Tien security, leverancier van securitydiensten aan het MKB, gebruikt hiervoor sinds kort de software van Bodyguard.io. Samen staan zij op de expo van de ONE Conference op 3 en 4 oktober in het World Forum (Den Haag).

Bodyguard.io en Tien security aanwezig op de expo van ONE Conference image

Bodyguard.io heeft een wasstraat voor schadelijke bijlages ontwikkeld. Iedere bijlage die een pc- gebruiker ontvangt, via welk kanaal dan ook (browser, e-mail, Teams, Zoom, Whatsapp), wordt in een tiende van een seconde virusvrij gewassen. Tot op heden was er nog geen methode om je te beschermen tegen onbekende virussen en zero days. Door de komst van Bodyguard komt daar nu verandering in.

Extra beveiligingslagen

Bij het Nederlandse bedrijfsleven is er grote behoefte aan partijen, die de veiligheid van de IT-infrastructuur nog beter beveiligen. Volgens Curtis Partoredjo (rechts op de foto), commercieel directeur van tien security, is dat een proces waarbij continu gezocht wordt naar extra beveiligingslagen om het cybercriminelen lastiger te maken. “Bodyguard.io heeft een extra beveiligingslaag ontwikkeld, die wat ons betreft behoort tot de basisbeveiliging. Er wordt gebruikt gemaakt van nieuwe technologie met een unieke benadering die in de huidige security niet mag ontbreken”, aldus Curtis Partoredjo.

Bodyguard.io is verheugd met tien security als partner. tien security is nu al een bekende naam in de Nederlandse markt en richt zich met name op het MKB, aldus Vincent van Sas (links op de foto) van Bodyguard.io. Wij trekken dan ook graag met elkaar op.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!