Witold Kepinski - 30 september 2023

DevXTeam en Atsky.io bieden services voor development en cloud

Software development agency DevXTeam en cloudspecialist Atsky breiden hun samenwerking uit. Daardoor krijgen organisaties de beschikking tot hoogwaardige en volledig beheerde software op maat. En dat binnen een schaalbare cloudomgeving die altijd volledig aansluit op de wensen en behoeften van de klant.

DevXTeam en Atsky.io bieden services voor development en cloud image

Door ontwikkelingen in Artificial Intelligence en Machine Learning zijn de mogelijkheden om data in te zetten binnen de organisatie in rap tempo uitgebreid. Managed Service Providers en andere ICT-centrische aanbieders kunnen zo hun diensten sterk uitbreiden en verbeteren. Deze nieuwe mogelijkheden zorgen ervoor dat bedrijven een technologische partner zoeken die zowel de ontwikkeling van softwareapplicaties als het beheer binnen een cloudomgeving kan aanbieden.

Technology Partner

Met hun gezamenlijke dienstverlening spelen DevXTeam en Atsky volledig in op deze realiteit. Als echte technology partner bieden de twee partijen samen een breed scala aan technologische oplossingen. Denk hierbij aan diverse softwarestacks, AI-implementaties, (cloud)-databasemigraties en de ontwikkeling van complexe portalen. Klanten krijgen zo de volledige flexibiliteit om applicatieprojecten van A tot Z bij DevXTeam en Atsky neer te leggen.

Volledige synergie

DevXTeam heeft ruim 3,5 jaar ervaring in het opleveren van kwaliteitsprojecten op het gebied van applicatieontwikkeling en DevOps. Met haar eigen professionele ontwikkelteam is DevXTeam in staat om allerlei soorten organisaties te bedienen, van de ZZP’er tot corporates.

“Communicatie, vertrouwen en veiligheid staan bij ons op de eerste plaats”, zo zegt Deepak Ganpat, oprichter en CEO van DevXTeam. “Juist daarin hebben DevXTeam en Atsky veel gemeen. DevXTeam combineert diepgaande kennis en kunde van hoogwaardige applicaties met een oog voor welke oplossingen het beste bij de klant passen. Bij Atsky zijn ze op hun beurt zeer bedreven in het stap voor stap begeleiden naar een passende cloud omgeving."

Kartik Sama, Managing Director bij Atsky, voegt eraan toe dat hij regelmatig de vraag krijgt van klanten wie hij zou aanraden voor softwaredevelopment. “Met de combinatie van de expertise van Atsky op het gebied van cloudarchitectuur en de software ontwikkelingskracht van DevXTeam zijn we klaar om onze klanten naar nieuwe hoogten te brengen." Met deze samenwerking zijn ook meteen alle certificaten voor MS Azure, AWS en Google Cloud onder een dak aanwezig.

Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023 IGEL - Cloud Expo BN BW start 27-11/7-12
Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!