Witold Kepinski - 30 september 2023

Inge Bryan wordt nieuwe bestuursvoorzitter DIVD

Inge Bryan wordt de nieuwe bestuursvoorzitter van het Dutch Institute for Vulnerability Disclosure (DIVD). Zij volgt Astrid Oosenburg op. De voorzittershamer is overdragen op dinsdag 26 september tijdens een partnerbijeenkomst van DIVD.

Inge Bryan wordt nieuwe bestuursvoorzitter DIVD image

Oosenburg, actief bij security-aanbieder ESET, legt de voorzittershamer van de DIVD neer om zich meer te gaan richten op de ontwikkeling van de DIVD Academy.

Inge Bryan is een leading lady in de wereld van cybersecurity. Ze maakte carrière bij de politie en stapte vervolgens over naar Deloitte, waar ze partner werd. De afgelopen twee jaar was ze managing director van Fox-IT in Delft. Daarnaast is ze medeoprichter van AAN, het Anti-Abuse Network.

Begrip in cybersecurity

Chris van ’t Hof, directeur DIVD is enthousiast over de komst van de nieuwe voorzitter. “Inge is een begrip in cybersecurity en we zijn dan ook heel erg blij met haar komst naar ons instituut. Ze heeft de kennis en kunde in huis om DIVD weer een stap verder te brengen. Ik kijk er naar uit om samen met haar en onze hackers Nederland nog digitaal veiliger te maken.”

Bryan zegt vereerd te zijn met de benoeming. “Ik beschouw DIVD als een cruciale schakel in de digitale veiligheid van ons land en een bonte verzameling van fantastische mensen. Ik voel mij vereerd dat ik hiervan deel mag uit maken.” De voorzittershamer is overdragen op dinsdag 26 september tijdens een partnerbijeenkomst van DIVD.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!