Wouter Hoeffnagel - 03 oktober 2023

Sogelink neemt Regeldienst over

Sogelink, een Europese leverancier van softwareoplossingen voor professionals op het gebied van infrastructuur, bouw en vastgoedbeheer, neemt Regeldienst over. Regeldienst is een Nederlands softwarebedrijf gespecialiseerd in softwareoplossingen voor de publieke sector.

Sogelink neemt Regeldienst over image

Al langer is Sogelink een grote speler in de markt voor softwareoplossingen voor decentrale overheden (provincies, gemeenten en waterschappen). Door de overname van Regeldienst groeit Sogelink naar eigen zeggen uit tot marktleider in dit marktsegment in Nederland.

Digitale loketten van lokale overheden

Door de samenwerking kunnen beide bedrijven hun expertise combineren op het gebied van digitale loketten van lokale overheden. Ze bieden softwareoplossingen die lokale overheden helpen bij de voorbereiding van de invoering van de Omgevingswet. Die moet leiden tot vereenvoudiging en samenvoeging van de regels voor ruimtelijke ontwikkeling.

Sogelink is bij de overname ondersteund door Keensight Capital, een private equity-beheerders die zich toelegt op pan-Europese Growth Buyout-investeringen.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!