Witold Kepinski - 03 oktober 2023

TheValueChain neemt Proxcellence over

TheValueChain en Proxcellence, beide sinds meer dan 12 jaar toonaangevende SAP Partners, bundelen hun krachten. Vanaf september 2023 maakt Proxcellence deel uit van TheValueChain. Hiermee verstevigt TheValueChain zijn aanbod rond proces-integratie en proces-efficiëntie fors. Beide organisaties zetten 100% in op dynamisch ondernemerschap.

TheValueChain neemt Proxcellence over image

Hefboom voor de toekomst, ook voor onze klanten

De voorbije jaren legde TheValueChain een succesvol parcours af, via zowel een sterke organische groei als eerdere overnames, waaronder recent Canguru (BE), IDinIT (NL) en HuRis (NL). Nu zet de SAP Gold Partner opnieuw een stap voorwaarts met de overname van Proxcellence. Zo willen ze hun top-of-mind positie in de Benelux, Frankrijk en Zwitserland verder kracht bijzetten.

Proxcellence, ook SAP Partner, specialiseert zich in de creatie en integratie van gezonde datastromen die waarde toevoegen aan de businessprocessen. "De toegevoegde waarde bij onze klanten komt tot stand door toepassing van innovatieve en intelligente technologieën van het SAP Business Technology Platform met doorgedreven inzichten in de businessprocessen, zowel on-premise als in de cloud ”, licht Marc De Graef toe, de Managing Director van Proxcellence.

“De zeer specifieke kennis en specialisatie van Proxcellence in SAP’s integratietechnologie laat ons toe om ons eigen dienstenaanbod te versterken in een steeds meer geïntegreerde zakelijke IT-omgeving. Op deze manier kunnen klanten bij TheValueChain rekenen op een breder scala aan oplossingen en expertise, zowel in het klassieke on-premise SAP middleware portfolio, als in de nieuwste SAP BTP cloud oplossingen en Marc De Graef wordt dan ook één van de key-drivers in de verdere uitbouw van onze BTP offering”, aldus Ivan Leysen, Managing Partner bij TheValueChain.

Culturele én strategische fit

TheValueChain en Proxcellence zijn sinds hun oprichting gekend als gerenommeerde SAP partners. Marc De Graef, oprichter van Proxcellence, geeft aan dat ze op zoek waren naar een strategische springplank. “We kenden TheValueChain als een bedrijf dat altijd de juiste strategische keuzes maakt. Daarom zijn we ervan overtuigd dat deze stap nieuwe kansen biedt voor onze mensen om zich verder te ontwikkelen en een carrière uit te bouwen binnen een dynamisch en innovatief bedrijf.”

“Naast onze strategische fit en het feit dat we elkaar zullen versterken op het vlak van SAP-kennis, is er nog een belangrijke parameter: de culturele match. Onze mensen zijn goud waard en zullen altijd op de eerste plaats komen. Het is dan ook van cruciaal belang dat het klikt op menselijk en cultureel vlak. Ook daar hebben we met Proxcellence de ideale partner gevonden. We kijken uit naar een succesvolle toekomst samen”, besluit Dieter Oversteyns, Managing Partner bij TheValueChain.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!