Witold Kepinski - 03 oktober 2023

Nomineer nu voor Storage Innovator of the Year 2023!

Nomineer nu in de categorie Storage Innovator of the Year voor de Dutch IT Channel Awards, het grootste jaarlijkse, exclusieve IT-netwerkevenement in Nederland! Deze prestigieuze prijzen worden uitgereikt in 24 categorieën, waarbij erkenning wordt gegeven aan uitmuntendheid op het gebied van opvallende business cases, inspirerend leiderschap en de implementatie van de nieuwste technologieën. Protinus is Main Event Partner van de Dutch IT Channel Awards 2023.

Nomineer nu voor Storage Innovator of the Year 2023! image

De Dutch IT Channel Awards is de jaarlijkse prijsuitreiking voor de beste IT-bedrijven in Nederland. De awards worden uitgereikt in 24 categorieën, waaronder de Storage Innovator of the Year. Nomineer nu!

Wat is een Storage Innovator?

Een Storage Innovator is een bedrijf dat innovatieve opslagoplossingen biedt. Dit kan betrekking hebben op hardware, software, diensten of andere aspecten van opslag.

Waarom nomineren?

Een nominatie voor de Dutch IT Channel Awards is een geweldige manier om de prestaties van je bedrijf op het gebied van opslag te erkennen en te promoten. Nomineerden krijgen ook gratis toegang tot het Dutch IT Channel Awards Gala, een groots feestelijk IT-netwerkevent.

Hoe nomineren?

Nomineren kan tot 20 oktober 2023 via de website van de Dutch IT Channel Awards. Bij je nominatie moet je een motivatiebrief indienen waarin je uitlegt waarom je bedrijf in aanmerking komt voor de award.

Genomineerden krijgen gratis toegang

Alle genomineerden voor de Dutch IT Channel Awards krijgen gratis toegang tot het gala op 14 maart 2024 in Studio21 Hilversum. Het gala is een groots feestelijk IT-netwerkevent waar je collega's, partners en klanten kunt ontmoeten.

Reserveer meer plekken of tafels

Genomineerden kunnen ook meer plekken of tafels reserveren voor het gala. Dit is een geweldige manier om je bedrijf te promoten en om je relaties te versterken.

Nomineer nu!

Nomineren voor de Dutch IT Channel Awards is een geweldige manier om de prestaties van je bedrijf op het gebied van opslag te erkennen en te promoten. Doe het vandaag nog!

Specifieke tips voor het nomineren voor Storage Innovator of the Year:

 • Benadruk de innovatieve opslagoplossingen die je bedrijf biedt.
 • Maak duidelijk hoe je bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie op het gebied van opslag.
 • Onderbouw je claims met concrete voorbeelden en data.

Voorbeelden van innovatieve opslagoplossingen die bedrijven kunnen bieden:

 • Nieuwe hardwareproducten en -oplossingen
 • Nieuwe softwareoplossingen
 • Nieuwe diensten
 • Nieuwe architectuur

Voorbeelden van hoe bedrijven zich kunnen onderscheiden op het gebied van opslag:

 • Focus op een bepaalde niche of markt
 • Uitstekende relaties met leveranciers
 • Sterke focus op training en certificering van medewerkers

Door deze tips te volgen, vergroot je de kans dat je bedrijf genomineerd wordt voor de Dutch IT Channel Awards in de categorie Storage Innovator of the Year.

Hieronder zijn enkele specifieke voorbeelden van hoe bedrijven zich kunnen onderscheiden op het gebied van opslag:

 • Focus op een bepaalde niche of markt. Een bedrijf kan zich bijvoorbeeld specialiseren in opslagoplossingen voor de cloud of voor big data-verwerking.
 • Uitstekende relaties met leveranciers. Een bedrijf kan zich onderscheiden door uitstekende relaties te onderhouden met leveranciers, waardoor ze sneller toegang hebben tot de nieuwste technologieën en diensten.
 • Sterke focus op training en certificering van medewerkers.Een bedrijf kan zich onderscheiden door een sterke focus te hebben op training en certificering van medewerkers, zodat ze klanten de beste service kunnen bieden.

Door deze tips te volgen, kun je je bedrijf helpen om te winnen in de categorie Storage Innovator of the Year.

https://dutchitawards.nl/nomineren/

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!