Wouter Hoeffnagel - 04 oktober 2023

LetmedoIT fuseert met Score Utica

Cloud Native managed service provider (MSP) LetmedoIT, gespecialiseerd in Microsoft 365 en Azure diensten, gaat samen met Score Utica. Score Utica is een MSP in Nederland met dienstverlening op het gebied van IT, connectiviteit en telecom.

LetmedoIT fuseert met Score Utica image

LetmedoIT is opgericht in 2005 en gevestigd in Utrecht. Het bedrijf ondersteunt klanten met dienstverlening en specialistische kennis van Microsoft Azure. Het is hiermee een partner voor organisaties die de overstap (willen) maken naar de public cloud. Door de integratie kunnen de klanten van LetmedoIT gebruik maken van het bredere dienstenaanbod van de one-stop-shop Score Utica.

Synergie

"De diepgaande kennis van LetmedoIT gecombineerd met de brede dienstverlening van Score Utica biedt de perfecte synergie voor onze klanten en ons personeel," zegt Sietse Daudey, oprichter van LetmedoIT. Dit resulteert in een bredere basis van diensten, kennis en ondersteuning.

Paul Stoffele, directeur bij Score Utica, voegt toe: “We zijn ontzettend blij met onze nieuwe collega’s die met hun specifieke kennis en ervaring op het vlak van Microsoft Azure en Security veel toevoegen aan ons huidige team en klanten.”

LetmedoIT zal verdergaan onder de naam van Score Utica. Het huidige team van LetmedoIT blijft het aanspreekpunt voor bestaande klanten en onder leiding staan van Daudey.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!