Witold Kepinski - 06 oktober 2023

Palo Alto Networks biedt nieuw partner compensatiemodel

Palo Alto Networks kondigt een nieuw compensatiemodel voor partners aan: Breakaway 1=5.

Palo Alto Networks biedt nieuw partner compensatiemodel image

Het nieuwe compensatiemodel verbreedt en versterkt de beloningsstrategie en biedt een gebalanceerde aanpak die zowel partners als inviduele verkopers beloont voor de waarde die ze per deal aan klanten leveren. Het model helpt winstgevendheid voor partners door de introductie van ‘back-end’ kortingen.

Het nieuwe model is onderdeel van de transformatie van het NextWave partnerprogramma waarbij onder meer een nieuw raamwerk is geïntroduceerd en de voorwaarden zijn gestroomlijnd. De vernieuwingen in het compensatiemodel maakt de winstgevendheid voor partners beter voorspelbaar wat hen helpt om zakelijke beslissingen te nemen.

Back-end kortingen

In het verleden had Palo Alto Networks al NextWave-kortingen, maar deze waren slechts beschikbaar voor een klein deel van de partners. Met onmiddellijke ingang zal het nieuwe compensatiemodel drie verschillende soorten kortingen bieden:

  1. Expertise - Beloont gespecialiseerde of zeer ervaren partners voor het sluiten van geregistreerde deals of ingediende deal mogelijkheden in hun expertisegebied.
  2. Opportunity - Beloont NextWave-partners voor het leveren van een specifieke/gedefinieerde waarde op in aanmerking komende kansen.
  3. Accelerate - Beloont distributeurs voor het helpen van innovatieve en geregistreerde partners bij het versnellen van de implementatie van Palo Alto Networks-producten en diensten.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!