Witold Kepinski - 07 oktober 2023

Nomineer voor de Dutch Tech Woman of the Year 2023!

Nomineer nu in de categorie Dutch Tech Woman of the Year voor een Dutch IT Channel Award, het grootste jaarlijkse, exclusieve IT-netwerkevenement in Nederland! Deze prestigieuze prijzen worden uitgereikt in 24 categorieën, waarbij erkenning wordt gegeven aan uitmuntendheid op het gebied van opvallende business cases, inspirerend leiderschap en de implementatie van de nieuwste technologieën. Protinus is Main Event Partner van de Dutch IT Channel Awards 2023.

Nomineer voor de Dutch Tech Woman of the Year 2023! image

De Dutch IT Channel Awards zijn de jaarlijkse prijsuitreiking voor de beste IT-bedrijven en personen in Nederland. De awards worden uitgereikt in 24 categorieën, waaronder de Dutch Tech Woman of the Year. Nomineer nu!

De Dutch Tech Woman of the Year Award is een prestigieuze prijs die wordt uitgereikt aan een vrouw die een uitzonderlijke bijdrage heeft geleverd aan de IT-sector in Nederland. De prijs wordt toegekend aan een vrouw die heeft laten zien dat zij in staat is om een ​​succesvolle organisatie te leiden, die innovatieve ideeën heeft ingevoerd en die zich heeft ingezet voor de ontwikkeling van de IT-branche.

Als u een vrouw kent die u nomineert voor de Dutch Tech Woman of the Year Award, kunt u uw nominatie indienen op de website van de Dutch IT Channel Awards. De nominatieperiode loopt tot 20 oktober 2023.

Genomineerden kunnen ook meer plekken of tafels reserveren voor het gala. Dit is een geweldige manier om je bedrijf te promoten en om je relaties te versterken.

De winnaar van de Dutch Tech Woman of the Year Award wordt bekendgemaakt tijdens het Dutch IT Channel Awards Gala, dat plaatsvindt op 14 maart 2024 in Studio21 in Hilversum.

Hier zijn enkele criteria waaraan een vrouw moet voldoen om in aanmerking te komen voor de Dutch Tech Woman of the Year Award:

  • De vrouw moet een leidende rol hebben in een IT-bedrijf of -organisatie in Nederland.
  • De vrouw moet een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan de IT-sector in Nederland.
  • De vrouw moet innovatieve ideeën hebben ingevoerd in haar organisatie.
  • De vrouw moet zich hebben ingezet voor de ontwikkeling van de IT-branche.

Als u een vrouw kent die aan deze criteria voldoet, nomineer deze dan nu voor de Dutch Tech Woman of the Year Award!

Nomineer nu!

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!