Wouter Hoeffnagel - 08 oktober 2023

HP brengt nieuwe Chromebook Plus-laptops op de markt

HP brengt twee nieuwe Chromebook Plus-laptops op de markt. Het gaat om de HP Chromebook Plus x360 14-inch en de HP Chromebook Plus 15,6-inch.

HP brengt nieuwe Chromebook Plus-laptops op de markt image

De Chromebook Plus-laptops zijn voorzien van een 12e generatie Intel Core i5- processor en snel geheugen tot LPDDR5. De modellen bieden een batterijduur van maximaal 10,5 uur batterijduur voor de HP Chromebook Plus x360 14-inch en maximaal 13 uur voor de HP Chromebook Plus 15.6-inch. Ook zijn de Chromebook Plus-laptops voorzien van Wi-Fi 6E-technologie, een vernieuwingsfrequentie tot 144 Hz en een FHD IPS-paneel op de HP Chromebook Plus 15.6-inch.

Productiviteitstools en AI-aangedreven videoconference tools

HP levert de systemen met Google Docs, Sheets en Slides, die zowel online als offline beschikbaar zijn. Ook zijn de Chromebook Plus-laptops voorzien van AI-aangedreven videoconference tools, inclusief ruisonderdrukking, verbeterde verlichting, vervaging van achtergronden en live ondertitelingshulpmiddelen. Daarnaast zijn de modellen voorzien van een camera tot 5 megapixel.

Ook zijn fotobewerkingstools en videobewerkingstools beschikbaar, inclusief Google Photos AI-aangedreven Magic Eraser waarmee je eenvoudig afleidingen in de achtergrond van een foto kunt verwijderen of helderheid en contrast met een HDR-effect kunt verbeteren, evenals Adobe Photoshop en Adobe Express. Gebruikers van een HP Chromebook Plus-apparaat kunnen drie maanden lang kosteloos gebruikmaken van Photoshop web en Adobe Express Premium.

Veilig werken

HP Chromebook Plus-laptops zijn ontworpen met slimme beveiligingsfuncties om gegevens veilig te houden. Privacy staat voorop met een dempknop voor de microfoon en een webcam-schakelaar die je camera uitschakelt wanneer deze niet in gebruik is.

Ook duurzaamheid krijgt in de modellen veel aandacht. Zo zijn de laptops ontworpen met gerecyclede materialen zoals post-consumer gerecycled plastic en plastic dat uit de oceaan is verzameld, evenals gerecycled metaal in de productomslag en scharnieren voor de HP Chromebook Plus x360 14- inch. De verpakking is 100% duurzaam en recyclebaar.

De HP Chromebook Plus x360 14-inch heeft een 14-inch micro-edge-display met een grote beeldverhouding van 16:10 en een resolutie van 1920x1200. De 15,6-inch HP Chromebook Plus is uitgerust met een scherm van 15,6 inch diagonaal en FHD IPS-resolutie.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!