Witold Kepinski - 09 oktober 2023

Lenovo en Esper bouwen samen Android PC devices

Esper heeft een uitbreiding van de samenwerking met Lenovo aangekondigd rond de levererring van Android PCs die bestaan uit vier nieuwe x86-devices. Deze worden rechtstreeks vanuit de fabriek met Esper Foundation voor Android wordt geleverd. 

Lenovo en Esper bouwen samen Android PC devices image

De Lenovo ThinkCentre M70a 3e generatie desktop is de eerste x86-apparaten die wordt geleverd met Esper Foundation voor Android, waarbij de ThinkCentre M790q Gen 3, ThinkCentre M90n-1 Nano IoT en ThinkEdge SE30 eind 2023 beschikbaar zullen zijn bij Foundation.

Deze voortgezette en uitgebreide samenwerking met Lenovo zal klanten in alle sectoren en bedrijven van elke omvang in staat stellen hun PCs op verschillende zinvolle manieren efficiënt uit te breiden door een werkelijk uniform full-stack systeem aan te schaffen dat hardware en software combineert met een geavanceerd apparaatbeheerplatform. 

Dankzij dit controleniveau kunnen bedrijven hun apparatenpark uitbreiden en hun activiteiten als nooit tevoren vooruit helpen. Met een gecombineerde oplossing voor hardware, software en apparaatbeheer werkt alles gewoon out-of-the-box; compatibiliteitsproblemen behoren tot het verleden, aldus Esper.

Esper Foundation voor Android is Esper's aangepaste versie van Android, vanaf de basis ontworpen voor gebruik op hardware van het bedrijf, zoals smartphones, tablets, kassasystemen, kiosken en zelfs x86-computers die traditioneel zijn ontworpen voor desktoptoepassingen. Dit besturingssysteem op bedrijfsniveau heeft een ondersteuningslevenscyclus van drie jaar met regelmatige updates, routinematige beveiligingspatches en diepgaande controle over het systeem.

In combinatie met de hardware van Lenovo biedt Esper Foundation voor Android een uitzonderlijke ervaring – voor gebruikers, bedrijven en de IT-afdelingen die deze apparaten beheren. Het volledige assortiment Lenovo-apparaten waarop Foundation wordt uitgevoerd, omvat een reeks vormfactoren en formaten.

Lees meer details hier.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!