Johan van Leeuwen - 12 oktober 2023

Break-out-sessie van Jamf tijdens Dutch IT Security Day over veilig zakelijk gebruik van Apple

Jamf, specialist in het beheren en beveiligen van Apple op de werkvloer, geeft tijdens de Dutch IT Security Day op 21 november 2023 een break-out-sessie. Die gaat met name over trusted access. Een absolute aanrader, zeker voor organisaties waar (deels) met Apple wordt gewerkt.

Break-out-sessie van Jamf tijdens Dutch IT Security Day over veilig zakelijk gebruik van Apple image

Jamf helpt organisaties over de hele wereld om succesvol te zijn met Apple. “We zijn eigenlijk de brug tussen wat Apple creëert en wat organisaties nodig hebben”, zegt Niels Feeleus (foto), key account manager. Op de werkvloer wordt steeds meer Apple gebruikt en als het aan medewerkers ligt, gaat dat aandeel de komende tijd nog veel verder omhoog, zo blijkt uit onderzoek. “Mensen werken beter, efficiënter en veiliger met Apple”, zegt Feeleus. Hij baseert zich daarbij op een ander onderzoek, van Cisco.

Jamf is al 20 jaar actief, heeft 72.000 klanten en beheert en beveiligt in totaal meer dan 30 miljoen apparaten. Aansprekende Nederlandse klanten zijn UMC Utrecht, Dijklander Ziekenhuis, Bol.com en vijf van de zes grootste banken. “We zorgen ervoor dat de Apple-beleving die mensen van thuis gewend zijn, op een schaalbare manier op de werkvloer wordt neergezet. Doordat wij een focus hebben op Apple en we het beheren en beveiligen met elkaar combineren, creëren we een toekomstbestendige moderne werkplek die medewerkers fantastisch vinden en organisaties vertrouwen. Dit doen wij met een concept dat we Trusted Access noemen.”

Trusted acces

De break-out-sessie tijdens de Dutch IT Security Day op 21 november 2023 heeft de titel ‘Maximizing Apple Security with Trusted Access’. Hij wordt gegeven door Susan Sakarya (Senior Manager Security EMEIA). Ze gaat in op de onderwerpen trusted acces en executive threat protection. Feeleus: “Met ons concept voor trusted access integreren we het beste van mobile device management, identity and acces en endpoint security. We zorgen ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers op ingeschreven apparaten die veilig en compliant zijn, toegang krijgen tot bedrijfsdata. Tijdens de break-out-sessie leggen we uit hoe dat er precies uitziet en wat het belang van trusted access is. Dat geldt ook voor het andere onderwerp: Jamf Executive Threat Protection. Dat is een high-profile detectietool die geavanceerde mobiele aanvallen kan ontdekken.”

“Ik weet zeker dat onze ervaringen en inzichten heel waardevol zullen zijn voor veel bezoekers van de Dutch IT Security Day”, besluit Feeleus. “Ik nodig iedereen van harte uit voor deze break-out-sessie.”

Schrijf u nu gratis in voor de Dutch IT Security Day!

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!