Witold Kepinski - 23 oktober 2023

Happybase presenteert vernieuwend medewerkersontwikkelingsplatform tijdens CES Las Vegas.

Happybase, een Nederlandse nieuwkomer op het gebied van talentontwikkeling, is geselecteerd als een van de 70 start- en scaleups die Nederland zullen vertegenwoordigen op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas.

Happybase presenteert vernieuwend medewerkersontwikkelingsplatform tijdens CES Las Vegas. image

Met behulp van hun unieke platform, gebaseerd op de principes van positieve psychologie en Design Thinking, biedt Happybase een nieuwe benadering voor de belangrijkste uitdagingen waar organisaties mee te maken hebben bij het behouden en ontwikkelen van talent. Door werknemers de tools te geven om hun sterke punten, motivaties en ambities te ontdekken, bevordert Happybase betekenisvolle dialogen over persoonlijke groei. Tegelijkertijd profiteren werkgevers van waardevolle inzichten waarmee ze effectieve strategieën voor medewerkersontwikkeling kunnen vormgeven.

"De moderne werkplek kampt met een gebrek aan tijd, aandacht en vaardigheden om werknemers effectief te ondersteunen bij hun ontwikkeling", aldus Eva Meijer, CEO van Happybase. "Wij voorzien zowel managers als werknemers van de tools die ze nodig hebben om constructieve gesprekken te voeren over persoonlijke groei. Dit stelt medewerkers in staat eigen ontwikkelingspaden uit te stippelen en concrete stappen te zetten om hun ambities waar te maken."

De methodiek van Happybase is uitgebreid getest binnen het onderwijs, corporates en het MKB. “Veel medewerkers hebben behoefte aan een duidelijk groeiperspectief. Met Happybase krijgen ze de kans om behoeftes en ambities te identificeren en actie te ondernemen”.

Tijdens CES 2023 in Las Vegas zal Happybase zich presenteren aan de Amerikaanse pers, bezoekers en investeerders. Het team kijkt uit naar de mogelijkheid om hun platform op grotere schaal beschikbaar te stellen en zo bij te dragen aan de positieve groei en ontwikkeling van zowel individuen als organisaties.

Voor meer informatie over Happybase en hun medewerkersontwikkelingsplatform kunt u terecht op hun website: www.happybase.me

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!