Witold Kepinski - 27 oktober 2023

CISO Patric Versteeg spreekt op Dutch IT Security Day

Technisch vernuft is niet genoeg om een ICT-gedreven bedrijfsvoering te beveiligen. Volgens Patric Versteeg zijn in de strijd tegen hackers, phishing en malware ook wat hij noemt 'soft skills' nodig. Hij gaat daar verder op in tijdens een keynote op de Dutch IT Security Day op 21 november in Buitenplaats Kameryck.

CISO Patric Versteeg spreekt op Dutch IT Security Day image

“Het beveiligingsbeleid van een CISO valt of staat met naleving door verschillende (typen) medewerkers”, vindt deze Cyber Security Thought Leader in een interview. “Een digital leader moet daarom goed kunnen communiceren, op verschillende niveaus.”

Patric Versteeg geeft op dinsdag 21 november een keynote tijdens het Dutch IT Security Event van Dutch IT Channel. “Mijn verhaal gaat over persoonlijke ontwikkeling, maar in een bredere context”, besluit hij. “Het maakt niet uit waar je vaardigheden als communicatie en leiderschap wilt verbeteren: binnen de IT, in een ander vakgebied of gewoon thuis. Mijn visie is op meerdere manieren toepasbaar. Dus wil je weten hoe je kunt reflecteren op jezelf en zoek je een handvat voor verbetering, kom dan luisteren. Ik laat je zien hoe je deze transitie in kunt.”

Patric Versteeg is keynote spreker op de Dutch IT Security Day, die op dinsdagmiddag 21 november 2023 plaatsvindt in Buitenplaats Kameryck. 

Klik hier voor meer informatie. Of schrijf je direct in!BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!