Witold Kepinski - 30 oktober 2023

Salt Security versterkt leadership team

Salt Security, een API security bedrijf, kondigt aan dat Matt Quarles en Michael Callahan (foto) zijn aangesteld als Chief Revenue Officer (CRO) en Chief Marketing Officer (CMO). Samen hebben Quarles en Callahan meer dan vier decennia aan ervaring in het sturen van bedrijfsstrategie en het leiden van verkoop- en marketingfuncties bij zowel start-ups als beursgenoteerde bedrijven in de IT- en cybersecurity-industrie. Quarles en Callahan spelen een cruciale rol in het leiden van Salt Security naar de volgende groeifase en het uitvoeren van de wereldwijde go-to-marketstrategie van het bedrijf.

Salt Security versterkt leadership team image

Quarles is een ervaren CRO met een bewezen staat van dienst in het stimuleren van omzetgroei. Voordat hij bij Salt kwam, vervulde Quarles de functie van CRO bij Posit, een bedrijf voor open-source datawetenschap, waar hij leiding gaf aan wereldwijde verkoop, klantsucces, zakelijke ontwikkeling en buitendienstactiviteiten van het bedrijf. Hij heeft ook eerder gewerkt bij beursgenoteerde bedrijven zoals Google en Accenture, en heeft wereldwijde commerciële teams opgebouwd bij securitybedrijven als Ionic Security en Evident ID. In zijn nieuwe rol bij Salt zal Quarles alle commerciële activiteiten leiden.

"Ik ben enthousiast om me bij Salt aan te sluiten tijdens deze cruciale groeiperiode, terwijl de markt voor API-beveiliging blijft rijpen," aldus Quarles. "Als de eerste speler op de markt is de technologie van Salt en de diepgaande expertise in API dreigingen en risico's ongeëvenaard. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het leadershipteam van Salt en met onze klanten en partners om onze waarde proposities te versterken."

Callahan voegt zich bij Salt met meer dan 20 jaar aan marketingexpertise, die zich uitstrekt over productmarketing, marketingoperaties, bedrijfsbranding en positionering, field- en channelmarketing en public relations. Hij heeft uitgebreide ervaring op het gebied van cybersecurity, waarbij hij onlangs CMO was bij Acronis, een wereldwijde leider in cyberbeveiliging. Hij heeft ook leidinggevende functies bekleed bij Cofense, McAfee, HP, Firemon, Juniper, Zimperium en andere bedrijven. Bij Salt zal Callahan alle marketingfuncties leiden en wereldwijde merkbekendheid bevorderen.

"Niet eerder was de behoefte aan oplossingen voor API-beveiliging zo groot, en ik ben erg enthousiast om me bij Salt aan te sluiten," aldus Callahan. "API's vormen de kern van moderne bedrijven en verbinden individuen en organisaties met essentiële gegevens en diensten. Steeds meer organisaties investeren daarom in het beveiligen van hun API-ecosystemen. Ik kijk ernaar uit om onze aanwezigheid wereldwijd te laten groeien en organisaties te helpen om zich te beschermen tegen API-aanvallen."

"We zijn vereerd om Matt en Michael aan het uitvoerend leiderschapsteam van Salt Security toe te voegen," aldus Michael Nicosia, COO en mede-oprichter van Salt Security. "Beiden hebben een indrukwekkende staat van dienst en kunnen ons helpen om onze wereldwijde activiteiten uit te breiden en groei te stimuleren."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!