Witold Kepinski - 30 oktober 2023

Fred Streefland belicht OT beveiliging tijdens Dutch IT Security Day

Fred Streefland spreekt tijdens de Dutch IT Security Day op 21 november in Buitenplaats Kameryck over het belang van een goede OT cybersecurity. Komt u ook? Schrijf u gratis in!

Fred Streefland belicht OT beveiliging tijdens Dutch IT Security Day image

In een tijdperk waarin alles digitaal met elkaar verbonden is, vormt de beveiliging van Operationele Technologie (OT) een serieuze uitdaging. OT is de verzamelnaam voor verschillende systemen die worden gebruikt voor het aansturen en monitoren van (industriële) apparatuur in fysieke omgevingen. Deze OT vormt de basis voor het functioneren van kritieke infrastructuurorganisaties zoals datacenters, elektriciteitsnetwerken, waterzuivering, transportsystemen en productiebedrijven voor de voedingsmiddelen en farmaceutische industrie. Een veiligheidsincident in een van deze sectoren kan niet alleen economische schade aanrichten maar ook voor maatschappelijke ontwrichting zorgen. Cybersecurity specialist Fred Streefland gaat tijdens de Dutch IT Security daar nader op in.

Fred Streefland, EMSD bc. is CEO van Secior. Hij was voormalig luchtmacht officier en militair inlichtingen adviseur van de Secretaris-Generaal van de NAVO. Hij is cybersecurity specialist IT, OT & IoT en werkzaam geweest als CISO/CSO van Exact, LeaseWeb, Hikvision en Palo Alto Networks.

Fred Streefland spreekt op op 21 november op de Dutch IT Security Day over OT Security.

De toegang is gratis. Schrijf u nu in!


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!