Witold Kepinski - 31 oktober 2023

Mercell biedt nieuwe softwaretools voor aanbestedingsmarkt

Mercell, een aanbestedings-platform dat inkopers en leveranciers samenbrengt, lanceert nieuwe softwaretools. De tools zijn ontworpen om leveranciers te ondersteunen en hun succes te vergroten tijdens het aanbestedingsproces.

Mercell biedt nieuwe softwaretools voor aanbestedingsmarkt image

De nieuwe oplossing ondersteunt leveranciers om aanbestedingen efficiënter aan te pakken, het hele aanbestedingsproces te stroomlijnen en hun concurrentievoordeel te vergroten, aldus Mercell.

Aanbestedingen kunnen een complexe en tijdrovende aangelegenheid zijn voor leveranciers. Het ontrafelen van ingewikkelde aanbestedingsdocumenten, het voldoen aan strikte regelgeving en het tegelijkertijd schrijven van winnende biedingen kunnen een uitdaging vormen. Mercell begrijpt deze uitdagingen en heeft een reeks oplossingen ontwikkeld om leveranciers, ongeacht of ze nieuw zijn in de markt of ervaren experts, te helpen bij elke stap in het proces.

Inzicht en efficiënt aanbesteden

Mercell introduceert Mercell Tender Totaal, een geavanceerde alles-in-één oplossing die leveranciers het aanbestedingsproces laat optimaliseren en tijd besparen. Deze uitgebreide oplossing bestaat uit twee krachtige modules:

• Markt Inzicht: Leveranciers krijgen toegang tot Markt Inzicht, een geavanceerd hulpmiddel voor marktverkenning. Geavanceerde zoekmogelijkheden, analytics en persoonlijke inzichten bieden de mogelijkheid om nieuwe zakelijke kansen te ontdekken en het maximale uit de software te halen.

• Kenniscentrum: Voor leveranciers die te maken hebben met complexe aanbestedings-documenten, strikte regelgeving en de uitdagingen van het schrijven van winnende biedingen, biedt het Mercell Tender Totaalpakket toegang tot het Kenniscentrum. Hier vinden leveranciers waardevolle kennis, praktische tools en zelfs juridisch advies om de complexe wereld van aanbestedingen beter te begrijpen.

“Bij Mercell hebben we jarenlange ervaring in het ondersteunen van inkopers en met onze nieuwe softwaretools maken we deze expertise toegankelijk voor leveranciers,” zegt Rashed Nikukar, Hoofd Sales Nederland. “We begrijpen de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd in de complexe wereld van aanbestedingen en bieden oplossingen om hun succes te vergroten.”

Mercell heeft zijn positie in de aanbestedingsmarkt versterkt door de overname van Negometrix in 2021, een Nederlandse aanbieder van e-procurement en contractmanagementsoftware voor inkopers. Met deze overname heeft Mercell zijn dienstenaanbod uitgebreid en nieuwe innovatieve softwaretools ontwikkeld die leveranciers ondersteunen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!