Witold Kepinski - 30 oktober 2023

Kruidvat Marketplace is live met hulp van KPS en Mirakl

Het Kruidvat Marketplace platform is nu live. Het Marketplace-platform werd geïmplementeerd door KPS, dat Mirakl’s Marketplace integreerde in het bestaande SAP e-commerceplatform van Kruidvat. Het team kreeg de uitdaging om het project binnen een zeer kort tijdsbestek op te leveren om ervoor te zorgen dat de go-live vóór de piekhandel kon plaatsvinden.

Kruidvat Marketplace is live met hulp van KPS en Mirakl image

Raimond Van Het Reve (foto), country manager en partner van KPS Benelux meldt op LinkedIn: "De Kruidvat Marketplace is LIVE! Wat een fantastisch moment! En wat mooi dat we dit gezamenlijk vieren met de teams van Kruidvat, Mirakl en wij KPS als implementatiepartner. 

Met bijna 1.000 winkels in Nederland en miljoenen website bezoekers per week is Kruidvat natuurlijk enorm verbonden met ons allemaal. En nu vandaag, met de lancering van de Kruidvat Marketplace wordt hun impact alleen nog maar groter. Wat een mijlpaal! En wat ben ik trots dat wij door de geweldige samenwerking met de teams van Kruidvat, AS Watson Benelux, AS Watson e-Lab, en natuurlijk onze collega’s van KPS UK, nu deze succesvolle lancering mogen vieren!

Voor KPS is dit de tweede marktplaats-introductie die we voor AS Watson hebben begeleid. En na het winnen van de Mirakl Award voor Global Partner of the Year 2022, is deze lancering bij Kruidvat natuurlijk een geweldige stempel op onze fantastische samenwerking!"

Lees meer en bekijk de video op het LinkedIn profiel van Raimond Van Het Reve.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!