Witold Kepinski - 30 oktober 2023

Barbara Duinker wordt Vice President CIO Office Air France-KLM

Barbara Duinker verlaat de NN Group en wordt Vice President CIO Office bij Air France-KLM.

Barbara Duinker wordt Vice President CIO Office Air France-KLM image

Duinker meldt op LinkedIn: 'Na bijna 20 jaar bij NN Group is het tijd voor verandering! Op 1 november start ik een nieuwe uitdaging als Vice President CIO Office Air France-KLM !

Ik kijk terug op een geweldige tijd bij NN Group in vele functies met geweldige, inspirerende, loyale en zeer deskundige collega's, met sommigen met wie ik vanaf het begin heb samengewerkt. Er is een limiet aan de namen die ik aan dit bericht kan toevoegen, dus ik wil het hele CIO Office-team bedanken via de MT-leden Maartje Schipperus, Paul Eckhardt en Coen Ribbens ! Dank aan het Group IT MT voor de samenwerking en alle veranderingen die we in gang hebben gezet Floor van EijkJohn van IerselMustafa Gurses,Dennis B.Peter Toethuis MBARob Visser en Henk Kolk  Tjeerd Bosklopper: bedankt voor je steun door de jaren heen!

Ik kijk ernaar uit om mijn nieuwe MT, team en collega’s bij Air France KLM te ontmoeten. Bedankt Pierre-Olivier BandetAart Slagt en Liesbeth Lambrichts voor jullie vertrouwen. En bedankt Edwin Borst voor het vertrouwen in mij met het team dat je hebt opgebouwd!'

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!