Witold Kepinski - 10 november 2023

ConnectWise RPA is nu beschikbaar

ConnectWise RPA is nu beschikbaar in het ConnectWise Asio Platform zo meldt de MSP-software aanbieder.

ConnectWise RPA is nu beschikbaar image

ConnectWise, een softwarebedrijf dat zich toelegt op het succes van IT-solution providers (TSPs) en ook MSPs, heeft op zijn IT Nation Connect event de evolutie en de toekomst van zijn Asio-platform gedemonstreerd tijdens de bijeenkomst van CEO Jason Magee keynote, waarin de nadruk wordt gelegd op robotachtige procesautomatisering (RPA), een nieuwe dienst die hyperautomatisering biedt om de creatie, implementatie en het beheer van softwarerobots te vereenvoudigen die menselijke handelingen nabootsen bij interactie met digitale systemen en software. 

ConnectWise RPA is nu beschikbaar in het ConnectWise Asio Platform, heeft tot doel TSP's te helpen de uitdagingen van klanten te overwinnen en tegelijkertijd de arbeidskosten te verlagen.

De afgelopen drie jaar heeft ConnectWise de missie gehad om TSP’s sneller meer innovatie te bieden. Het ConnectWise Asio-platform is de enige speciaal gebouwde Platform-as-a-Service-oplossing voor het IT-kanaal-ecosysteem, waarbij meerdere producten worden geconsolideerd tot een moderne gebruikerservaring met een gecentraliseerde dataset, krachtige hyperautomatisering via RPA, met beveiliging, uitbreidbaarheid en vrijwel onbeperkte schaal als onderdeel van de kern. 

“ConnectWise heeft substantiële investeringen gedaan, vooral in de manier waarop Asio de basis heeft gelegd om innovaties zoals RPA, uitbreidbaarheid en productkwaliteit in een versneld tempo te stimuleren”, aldus Magee. “Het platform stelt ons in staat fundamentele elementen zoals bedrijven, contacten, apparaten, tickets en API’s te centraliseren op manieren die verbazingwekkende synergieën met de wereld van hyperautomatisering creëren. Asio in staat stellen de fysieke en digitale werelden op nieuwe manieren met elkaar te verbinden, wat als onafhankelijke puntoplossingen heel moeilijk of bijna onmogelijk zou zijn geweest.”

ConnectWise RPA

ConnectWise RPA is uitgegroeid tot een oplossing voor de sector om de arbeidskosten terug te dringen door teams in staat te stellen meer van de repetitieve, tijdrovende processen die kostbare tijd in beslag nemen, te automatiseren. De mogelijkheid om processtromen tussen producten te automatiseren en handmatige, repetitieve taken te elimineren is cruciaal voor het mogelijk maken van teamefficiëntie en het vergroten van de klanttevredenheid. ConnectWise RPA vermindert handmatige inspanningen, wat niet alleen kansen biedt voor kostenbesparingen, maar ook kleinere bedrijven in staat stelt concurrerender te worden.

“Aangezien organisaties in de huidige economische omgeving de taak hebben om meer te doen met minder, is het brengen van RPA naar ons Asio-platform een ​​logische stap in het bieden van grotere operationele en kostenefficiëntie aan onze partners en eindgebruikers”, aldus Magee. “We hebben geluisterd naar de behoeften van onze partners en zijn enthousiast om deze baanbrekende technologie te leveren. Partners hoeven niet langer stand-alone RPA-producten te kopen als ze ConnectWise gebruiken. Het is ingebouwd in onze fundamentele technologie, zodat partners onze diensten echt kunnen maximaliseren tegen een fractie van de kosten.”

Het aanbod bestaat uit twee belangrijke componenten: ConnectWise RPA en de nieuwe Asio-workfloworkestratie. ConnectWise RPA stelt teams in staat handmatige stappen in processen te elimineren en tijdrovende taken aan te pakken met behulp van vooraf gebouwde bots. Dit vermindert niet alleen hun werkdruk, maar stelt hen ook in staat zich te concentreren op meer kritische activiteiten. Bovendien kunnen gebruikers met de visuele workflow-orkestratiefunctie meerdere ConnectWise-producten en oplossingen van derden automatiseren en hun meest gebruikte tools naadloos integreren. Deze intuïtieve drag-and-drop-functionaliteit maakt het moeiteloos om een ​​breder scala aan processen op te nemen, waardoor de efficiëntie wordt verbeterd en de handelingen voor gebruikers worden vereenvoudigd.

“Ik ben een Asio-evangelist en ik kan er niet genoeg goede dingen over zeggen”, zegt Rod Bledsoe, vice-president bij ACNS. “Nu het platform mijn dagelijkse activiteiten ondersteunt, is onze productiviteit aanzienlijk toegenomen. Het biedt automatische patching voor onze meer dan 1000 eindpunten en kweekt een aanzienlijk vertrouwen bij klanten.”

Het IT-kanaal-ecosysteem zal het nieuw verbeterde Asio-platform kunnen zien en uitproberen op IT Nation Connect.

Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!