Wouter Hoeffnagel - 13 november 2023

Exclusive Networks distribueert geo-gedistribueerde cloudopslag Cubbit

Cubbit, het bedrijf achter naar eigen zeggen Europa's eerste geo-gedistribueerde cloudopslagoplossing, gaat een distributieakkoord aan met Exclusive Networks. De samenwerking moet het naar de markt brengen van de technologie versnellen en biedt Cubbit strategische positionering in geo-gedistribueerde, beveiligde cloudopslagdiensten op basis van het S3-protocol voor Exclusive Networks.

Exclusive Networks distribueert geo-gedistribueerde cloudopslag Cubbit image

De geo-gedistribueerde aanpak van Cubbit stelt bedrijven in staat om gegevens veilig op te slaan op meerdere geografische locaties binnen één land. Hiermee wordt voldaan aan de zorgen omtrent de soevereiniteit van gegevens. Dit helpt bedrijven te voldoen aan de regelgeving, terwijl ze tevens zorgen voor extra veerkracht, veiligheid en controle over hun gegevens.

Cubbit DS3-oplossing via X-OD-platform van Exclusive Networks

Het partnerschap omvat gezamenlijke initiatieven om de Cubbit DS3-oplossing beschikbaar te maken via het X-OD-platform van Exclusive Networks. Dit platform stelt channel partners in staat om de technologie aan te schaffen, te beheren en te verspreiden, en om hun eigen op maat gemaakte abonnementsservices aan te bieden om aan de specifieke wensen van klanten te voldoen.

Met de mogelijkheid om diensten te leveren in meer dan 170 landen, helpt Exclusive Networks Cubbit bij het verwezenlijken van hun groeidoelstellingen. Als onderdeel van dit akkoord opent Cubbit rechtstreeks nieuwe kantoren in Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Next Generation Cloud Pioneers-programma

Cubbit kondigde in april 2022 het programma 'Next Generation Cloud Pioneers' aan. Via dit programma bedient Cubbit inmiddels meer dan 170 bedrijven, ondernemingen en instellingen, waaronder Aeroporto Marconi di Bologna, Amadori, Bonfiglioli, CNP Vita (Unicredit Group), Granarolo, Marcheno Gemeente en SCM Group.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!