Wouter Hoeffnagel - 17 november 2023

KnowBe4 integreert PhishER Plus met CrowdStrike Falcon Sandbox

KnowBe4 presenteert een nieuwe integratie tussen PhishER Plus en CrowdStrike Falcon Sandbox. De oplossingen analyseren samen door gebruikers gerapporteerde kwaadaardige e-mails op een veilige manier, zonder de digitale werkomgeving van een organisatie in gevaar te brengen.

KnowBe4 integreert PhishER Plus met CrowdStrike Falcon Sandbox image

PhishER Plus helpt organisaties bij het versterken van hun e-mailbeveiliging. De oplossing fungeert als een extra laatste laag als bestaande beveiligde e-mail-gateways en andere cyberbeveiligingslagen tekortschieten. De drievoudig gevalideerde phishing-thread feed blokkeert automatisch phishing-aanvallen voordat ze in de inbox van eindgebruikers terechtkomen. PhishER Plus is een nieuwe versie van KnowBe4’s bestaande PhishER-product, met twee nieuwe, exclusieve functies. De nieuwe variant is onder meer voorzien van een Global Blocklist en Global PhishRIP, die integreren met Microsoft 365.

“KnowBe4 is er trots op samen te werken met Crowdstrike en een naadloze integratie met PhishER Plus te bieden”, zegt Greg Kras, Chief Product Officer van KnowBe4. “Samen stellen PhishER Plus en Crowdstrike organisaties in staat om de beveiliging te automatiseren, analyseren en stroomlijnen, de ROI te maximaliseren en moeiteloos bestanden en URL's te analyseren en rapporteren om de belangrijkste dreigingen en phishing-e-mails te bestrijden. Deze integratie is essentieel voor organisaties om hun processen effectief te stroomlijnen en tegelijkertijd hun digitale werkomgeving en eindgebruikers te beschermen.”

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!