Witold Kepinski - 17 november 2023

AWS PartyRock generatieve AI-app bouwt snel nieuwe apps

AWS heeft PartyRock aangekondigd, een Amazon Bedrock Playground. PartyRock is een intuïtieve hands-on, generatieve AI-app-bouwspeeltuinm aldus AWS.

AWS PartyRock generatieve AI-app bouwt snel nieuwe apps image

AWS meldt: 'In slechts een paar stappen kunt u een verscheidenheid aan apps maken om te experimenteren met generatieve AI. Je kunt bijvoorbeeld een app bouwen om papa-grappen over een gekozen onderwerp te genereren, de perfecte gepersonaliseerde afspeellijst maken, aanbevelen wat je kunt serveren op basis van de ingrediënten in je voorraadkast, je feestbudget analyseren en optimaliseren, of een AI-verhalenverteller maken om je volgende  fantasy-rollenspelcampagne te begeleiden. 

Door PartyRock-apps te bouwen en ermee te spelen, leer je de technieken en mogelijkheden die nodig zijn om volledig te profiteren van generatieve AI, inclusief het experimenteren met verschillende basismodellen, het opbouwen van intuïtie met op tekst gebaseerde aanwijzingen en het aan elkaar koppelen van aanwijzingen. PartyRock wordt mogelijk gemaakt door Amazon Bedrock, een volledig beheerde service die basismodellen (FM's) van Amazon enAI-bedrijven beschikbaar maakt via een API.

PartyRock is gebouwd op de overtuiging dat alle bouwers toegang moeten hebben tot een leuke en intuïtieve tool om aan de slag te gaan met bouwen met generatieve AI en de apps die ze maken moeten kunnen delen om anderen te inspireren. U hoeft niet te weten hoe u ook maar één regel code moet schrijven om uw eigen apps te maken met PartyRock. Toegang tot PartyRock is ook eenvoudig via de webgebaseerde gebruikersinterface, die los staat van de AWS Management Console en waarvoor geen AWS-account vereist is. Met behulp van tools in één stap kunnen bouwers apps die ze met PartyRock hebben gemaakt delen met vrienden of links publiceren op hun favoriete sociale media met #partyrockplayground.

AWS biedt nieuwe PartyRock-gebruikers gedurende een beperkte tijd een gratis proefperiode aan zonder dat ze een creditcard hoeven op te geven. Iedereen kan AI-apps bouwen met PartyRock.'

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!