Witold Kepinski - 20 november 2023

Libra ICT wordt onderdeel van Futureproof Group

Libra ICT wordt onderdeel van de Futureproof Group. Dit meldt Libra ICT op LinkedIn en op zijn website.

Libra ICT wordt onderdeel van Futureproof Group image

Libra ICT meldt: 'Groot nieuws! Libra ICT is klaar voor de volgende stap! Nadat wij, Jan en Jeannine, meer dan 30 jaar in en aan ons bedrijf hebben gewerkt, hebben we, na een lang en zorgvuldig proces, besloten om onze aandelen in Libra over te dragen aan de Futureproof Group B.V.

Futureproof Group is de drijvende kracht achter een vrijwel landelijk dekkend netwerk van ICT-dienstverleners. De visie achter Futureproof Group draait vooral om het groeiende belang van ICT voor MKB-bedrijven en de kracht van een lokale ICT-partner daarin.

Futureproof Group zal ondersteunen in de backoffice, biedt strategische ondersteuning en toegang tot het uitgebreide (partner)netwerk. Hiermee krijgt Libra toegang tot veel kennis en ervaring die naar de toekomst waardevol zal zijn.

We begrijpen dat veranderingen ook vragen kunnen oproepen. In dit kader willen we benadrukken dat deze overdracht vooral een formele stap is en dat de dagelijkse gang van zaken binnen Libra ICT vrijwel onveranderd zal blijven.

Ruud Pijnenburg blijft verantwoordelijk voor de operationele aspecten, terwijl Bart Veldhuis zijn aandacht blijft richten op het commerciële vlak. Wij, Jeannine en Jan, blijven de komende periode betrokken en dragen onze werkzaamheden over.

Als je opmerkingen of vragen hebt, aarzel dan zeker niet om contact met ons of met Ruud of Bart op te nemen.

We danken je hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen in de afgelopen jaren.
We zijn ervan overtuigd dat Libra ICT samen met Futureproof Group succesvol blijft en de prettige relatie wordt voortgezet!

Libra ICT is tijdens het overdrachtsproces begeleid door:
Ronald van der Land - Ratio Accountants B.V.
Frank Rooijakkers Berg Jeths Advocaten
Simone Tummers-Vermeirssen, Rob Bierens ✔ en Rick van Hout van HKB | Voor succesvoller ondernemen!'

ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!