Witold Kepinski - 21 november 2023

WeAreDevelopers ondersteunt Kasten by Veeam

Kasten by Veeam, speler op het gebied van Kubernetes-gegevensbescherming, viert de eerste verjaardag van KubeCampus , een online hulpmiddel voor loopbaanontwikkeling voor de Kubernetes-ontwikkelaarsgemeenschap, met een nieuw partnerschap met WeAreDevelopers , een community voor ontwikkelaars die hebben geïnvesteerd in het versnellen van technisch talent.

WeAreDevelopers ondersteunt Kasten by Veeam image

Samen met WeAreDevelopers ondersteunt Kasten by Veeam de mogelijkheid voor ontwikkelaars om content te consumeren, persoonlijk en professioneel te leren en te groeien – het hele jaar door – via virtuele en live evenementen, podcasts, carrièremogelijkheden en meer. Dit partnerschap zal nieuwe, uitgebreide inhoud, live-evenementen, extra labs, gezamenlijk gehoste podcasts en leerdagen opleveren, en gedeelde bronnen en carrièremogelijkheden bieden waar beide gemeenschappen het hele jaar door van kunnen profiteren.

KubeCampus, een gratis Kubernetes-leerervaring die trainingsmogelijkheden biedt voor de meest gewilde Kubernetes-vaardigheden op basis van praktische, real-world implementaties, gebruiksscenario's en ervaringen om kritieke vaardigheidslacunes in de sector aan te pakken. KubeCampus, gelanceerd in oktober 2022, biedt online en persoonlijk Kubernetes-onderwijs aan meer dan 25.000 registranten, en er komen er nog meer, met tot nu toe meer dan 15.000 voltooide cursussen en voortdurend nieuwe cursussen toegevoegd om het curriculum te verbeteren – inclusief drie nieuwe labs in het derde kwartaal van 2023.

“We zijn enorm trots op het opmerkelijke succes van KubeCampus bij het versterken van de volgende klasse open-sourceontwikkelaars”, zegt Tom Leyden, vice-president Marketing bij Kasten. “Net als WeAreDevelopers erkennen we het belang van het bieden van nieuwe leermogelijkheden aan het hedendaagse technologietalent, aangezien onze snelle technologische ruimte voortdurend evolueert. Zowel nieuwe als gevestigde professionals hebben middelen nodig om efficiënt en effectief te blijven in hun rol. Met het cursusaanbod op meerdere niveaus is KubeCampus in korte tijd een ongelooflijk Kubernetes-trainingsmiddel geworden, en we zijn er zeker van dat het alleen maar zal blijven groeien in de toekomst. populariteit en gebruik.”

Kubernetes blijft groeien in adoptie, aangezien 82% van de organisaties containers gebruikt en 66% Kubernetes omarmt als het de facto platform voor containerorkestratie. Training wordt binnen de open-sourcegemeenschap als een grote uitdaging genoemd . KubeCampus is dé bron die rijke inhoud en leermogelijkheden biedt van experts uit de industrie. Registranten kunnen certificering behalen in meerdere technologieën, een belangrijke stap op weg naar sectorcertificering, en de vaardigheden en het inzicht opbouwen die nodig zijn om de implementatie en werking van Kubernetes te stroomlijnen – allemaal in hun eigen tempo en in een gemakkelijk te volgen format.

Duizenden Kubernetes-gebruikers maken elke maand gebruik van KubeCampus-cursusaanbiedingen of webinarseries, wat een gebruikersbeoordelingsscore oplevert van 4,7 uit 5. De praktijkgerichte labs worden geleid door Kubernetes-experts, waardoor leerlingen nieuw verworven vaardigheden kunnen testen in praktijksituaties – van het installeren van een Kubernetes-cluster tot het bouwen van een applicatie.

“KubeCampus heeft mijn Kubernetes-leertraject echt versneld. Het zelfgestuurde tempo, de praktijkgerichte labs met echte opdrachten en de rijke bronnenbibliotheken zijn precies wat ik nodig had om van een beginnend naar een gemiddeld vaardigheidsniveau te komen. Ik zie duidelijk de weg om een ​​professional te worden”, zegt Andre Atkinson, Senior Systems Engineer en KubeCampus-leerling.

Op dezelfde manier biedt WeAreDevelopers het hele jaar door mogelijkheden, aangespoord door ontwikkelaars zelf, waaronder codeeruitdagingen, tweewekelijkse online evenementen en het WeAreDevelopers World Congress – 's werelds grootste jaarlijkse evenement voor ontwikkelaars – om netwerken en het delen van kennis te bevorderen.

“We zijn blij om samen te werken met Kasten by Veeam om het technologietalent binnen onze ontwikkelaarsgemeenschap te vieren en te versterken”, aldus Sead Ahmetović, CEO en medeoprichter van WeAreDevelopers. “KubeCampus is een bewijs dat we op één lijn zitten met dezelfde missie om te helpen bij het verbeteren van de carrières van ontwikkelaars en uiteindelijk als gevolg daarvan succes te genereren in de technologie- en bredere sectoren.”

De registratie is nu geopend voor het 10e jaarlijkse VeeamON-evenement, dat plaatsvindt van 3 tot en met 5 juni 2024 in het Diplomat Resort in Fort Lauderdale, Florida. Registreer u nu voor een tijdelijk 10-jarig jubileumtarief: https://www.veeam.com/veeamon .

Voor meer informatie over KubeCampus of om je in te schrijven voor een cursus kun je terecht op https://kubecampus.io. Ga voor meer informatie over WeAreDevelopers naar www.wearedevelopers.com.

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!