Witold Kepinski - 24 november 2023

Broadcom heeft VMware na overname ingedeeld in vier divisies

Broadcom heeft VMware na de overname voor 69 miljard dollar ingedeeld in vier divisies.

Broadcom heeft VMware na overname ingedeeld in vier divisies image

De wijzigingen zijn niet officieel aangekondigd, maar zijn verschenen op de lijst van leidinggevenden van Broadcom zo meldt The Register.

De VMware-activiteien vallen volgens Broadcom onder divisies:

VMware Cloud Foundation (VCF), onder leiding  van Krish Prasad, SVP & general manager

Tanzu (TNZ) onder leiding van Purnima Padmanabhan, VP & general manager;

Software-Defined Edge (SDE), onder leiding van Sanjay Uppal, VP & general manager

Application Networking and Security (ANS), onder leiding van Umesh Mahajan, VP & general manager

End User Computing ontbreekt. Eerder heeft CEO Hock Tan verklaard dat hij van plan is de 'apps anywhere'-strategie van VMware voort te zetten. 

vExperts

Corey Romero, senior community manager van het VMware vExpert-programma, dat vergelijkbaar is met het MVP-programma van Microsoft en het Champion-programma van Cisco, blijft aan. De vExperts plaatsen veel content over VMware zijn vaak betrokken bij de VMware User Group (VMUG).

CEO vertrekt

Tot slot heeft Raghu Raghuram, CEO van VMware, zijn vertrek op op LinkedIn aangekondigd. Hij meldt:

'Jullie zouden allemaal de aankondigingen van Broadcom hebben gezien met betrekking tot het afronden van de transactie, de go-forward-strategie en de organisatiestructuur onder leiding van Hock Tan. Het is voor mij een absoluut voorrecht en een eer geweest om de afgelopen drie jaar leiding te mogen geven aan VMware. Gedurende deze tijd hebben we samen een duizelingwekkende reis afgelegd die de volledige levenscyclus van een bedrijf beslaat – van het aantrekken van schulden tot het afsplitsen van Dell en het opereren als een op zichzelf staand beursgenoteerd bedrijf, tot de overname door Broadcom en het doorlopen van een complex regelgevingsproces om komen eindelijk op dit mijlpaalmoment in de geschiedenis van VMware. Gedurende dit alles ben ik verbaasd geweest over de veerkracht en focus van het VMware-team, terwijl we herhaaldelijk onze financiële doelstellingen hebben behaald, nieuwe wegen hebben ingeslagen met onze productreleases en de tijd hebben genomen om de waarden te vieren die ons tot een bijzonder bedrijf maken.
Onze innovaties hebben op zoveel manieren een positieve impact gehad op zowel bedrijven als de planeet. Het bouwen van deze technologieën en het bedienen van onze klanten in de afgelopen twintig jaar is echt de bepalende reis van mijn professionele leven geweest. Onderweg heb ik het voorrecht gehad om samen te werken met een geweldige groep collega's en leiders. Velen van jullie zijn nog steeds hier bij VMware, terwijl velen opmerkelijke dingen hebben bereikt bij andere bedrijven. Ik wil al mijn huidige en voormalige collega's bedanken voor alles wat jullie doen. Het was echt een genoegen om met jullie allemaal samen te werken.

Ik heb ook het geluk gehad om samen te werken en duurzame relaties op te bouwen met de beste geesten uit de sector, van wie velen klanten en partners van VMware zijn. Mijn collega's uit de sector: bedankt voor het voorrecht om met u samen te werken. Ik zal altijd dankbaar zijn voor de kans om met je te werken, van je te leren en je door je te laten inspireren.

Nu dit hoofdstuk van VMware ten einde loopt, ben ik enorm trots op wat we samen hebben bereikt voor onze klanten, voor elkaar en voor onze investeerders. En hoewel ik ons ​​verleden zeer waardeer, ben ik even optimistisch en vol vertrouwen over de toekomst van VMware.

Technologie is een krachtige kracht voor vooruitgang en ten goede geweest – en zal dat altijd blijven – en we kunnen allemaal een bijdrage leveren en dat elke dag werkelijkheid maken. Dus ongeacht of u zich bij Broadcom aansluit of ergens anders aan uw volgende hoofdstuk begint, ik wens ieder van u het allerbeste en veel succes bij het maken van een positieve impact op deze wereld.

Wat mijzelf betreft, ik ben van plan een korte pauze te nemen, te verjongen en dan een nieuwe en impactvolle missie te vinden waarin ik mijn energie en passie kan steken. Ik zal mijn samenwerking met VMware ook voortzetten als strategisch adviseur van Hock Tan. Ik twijfel er niet aan dat onze paden elkaar nog eens zullen kruisen. Tot dan, bedankt, tot ziens en een goede gezondheid.'

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!