Witold Kepinski - 26 november 2023

Zoom boekt meer omzet en winst in derde kwartaal

Zoom Video Communications heeft de financiële resultaten bekendgemaakt voor het derde fiscale kwartaal eindigend op 31 oktober 2023.

Zoom boekt meer omzet en winst in derde kwartaal image

De totale omzet voor het derde kwartaal bedroeg 1,136 miljard dollar, een stijging van 3,2%. De winst steeg can 48,4 miljoen dollar naar 141,2 miljoen dollar.

“In het derde kwartaal kwamen de opbrengsten hoger uit dan verwacht, omdat we het alles-in-één intelligente samenwerkingsplatform van Zoom hebben versterkt met geavanceerde nieuwe mogelijkheden zoals Zoom AI Companion en onze oplossingen voor klant- en medewerkersbetrokkenheid verder hebben ontwikkeld. We zijn ook tevreden met onze onlineactiviteiten, waar we een hogere retentie hebben gerealiseerd en het gebruik van onze nieuwe AI-mogelijkheden hebben gezien, waardoor de waarde van ons platform is vergroot”, aldus Eric S. Yuan, oprichter en CEO van Zoom. 

Yuan meldt verder: “Onze sterke prestaties op een aantal maatstaven hebben ons in staat gesteld onze vooruitzichten voor het hele jaar voor de omzet en niet-GAAP-winstgevendheid te verhogen, evenals voor de vrije kasstroom, die we nu verwachten tussen de $1,34 miljard en $1,35 miljard te liggen. met ongeveer 13% jaar-op-jaar.”

Lees meer hier.


Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!