Redactie - 29 november 2023

Exclusive Networks neemt RPost op in SaaS-portfolio

Exclusive Networks neemt RPost op in zijn SaaS-portfolio van cyberbeveiligingsdiensten. De diensten zijn beschikbaar via het abonnementgebaseerde consumptieplatform X-OD en beschikbaar voor partners in 47 landen.

Exclusive Networks neemt RPost op in SaaS-portfolio image

Het gaat om RMail (AI-gestuurde detectie van Email Eavesdropping en certified email oplossingen), RDocs (document-centric rights management oplossingen) en RSign (eSign and eForms enterprise workflows solution). Exclusive Networks levert onder meer de RMail Business Email Compromise-functie, gericht op het detecteren van e-mailaccounts die al aangetast zijn binnen de verzender OF ontvangende organisaties. Dit waarschuwt indien betalingsgerelateerde informatie actief wordt afgeluisterd door cybercriminelen na levering aan ontvangers, met de bedoeling ontvangers te verleiden tot het verkeerd verzenden van geld. Dit stelt klanten in staat aanvallen te mitigeren voordat er geld wordt gestolen.

De RPost diensten draaien in Microsoft Outlook, Google Gmail en andere platforms en kunnen in de ether worden ingeschakeld als een extra uitgaande e-mail cloud-gateway routing. Deze diensten interfereren niet met bestaande e-mailclients, beveiligingsgateways of inkomende e-mailbeveiligingsservices, maar vullen deze juist aan. Voor VAR's en MSP's biedt de samenwerking verschilende voordelen. Denk daarbij aan implementatieflexibiliteit, een breed scala aan diensten, hogere marges, omzetherstel, toegewijde partnersuccesmanagers, marketingondersteuning en klanttevredenheid.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!