Witold Kepinski - 29 november 2023

Salesforce en AWS breiden partnership uit

Salesforce en AWS breiden partnership uit om eenvoudiger betrouwbare AI-apps te bouwen, de nodige CRM-ervaringen te bieden en Salesforce-producten naar AWS Marketplace te brengen.

Salesforce en AWS breiden partnership uit image

Amazon Web Services en Salesforce hebben hun langjarige wereldwijde strategische partnership aanzienlijk uitgebreid. Als onderdeel van deze samenwerking worden productintegraties op het gebied van data en kunstmatige intelligentie verdiept en Salesforce-producten voor het eerst aangeboden op AWS Marketplace. 

Het partnership maakt het eenvoudiger voor klanten om hun data naadloos en veilig te beheren tussen Salesforce en AWS, en om de nieuwste generatieve AI-technologie veilig en op een verantwoorde wijze toe te voegen aan hun applicaties en workflows zo melden de twee partners.

Salesforce zal Amazon Bedrock ondersteunen als onderdeel van haar strategie die is gebaseerd op open model-ecosystemen, waardoor toegang tot foundation-modellen mogelijk wordt via één enkele API. Daarnaast wordt Salesforce Data Cloud uitgebreid om het delen van data over nieuwe AWS-technologie met gecentraliseerde toegangscontroles te ondersteunen.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!