Witold Kepinski - 30 november 2023

Amazon S3 Express One Zone is beschikbaar

AWS heeft de algemene beschikbaarheid van Amazon S3 Express One Zone aangekondigd. Dit is een nieuwe high-performance, single-zone Amazon S3 opslagklasse, speciaal gebouwd om consistente, single-digit milliseconde datatoegang te leveren voor de meest latency-gevoelige applicaties van klanten.

Amazon S3 Express One Zone is beschikbaar image

Amazon S3 Express One Zone is de cloud objectopslag met de laagste latency die beschikbaar is. Het biedt data access-snelheden die tot tien keer sneller zijn en aanvraagkosten die tot 50 procent lager zijn dan Amazon S3 Standard - vanuit elke AWS beschikbaarheidszone in een AWS-regio. 

Voor de meest veeleisende workloads kunnen klanten ervoor kiezen om hun Amazon S3 Express One Zone data in dezelfde AWS Availability Zone te plaatsen als hun compute resources, waardoor prestaties en kosten worden geoptimaliseerd, terwijl de verwerkingssnelheid van data wordt verhoogd. 

Amazon S3 Express One Zone is een opslagklasse voor request-intensieve operaties, zoals training op het gebied van machine learning en inferentie, interactieve analyses en media content creatie.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!