Witold Kepinski - 30 november 2023

Pocos lanceert Easy Voice op basis Cisco VoIP-platform BroadWorks

Na een ontwikkelperiode van anderhalf jaar introduceert Pocos op 1 december 2023 met Easy Voice een super complete UC-oplossing voor het MKB. Deze toepassing heeft uitgebreide functionaliteiten, zoals de Cisco Webex app. De oplossing wordt in de markt gezet via het partnerkanaal.

Pocos lanceert Easy Voice op basis Cisco VoIP-platform BroadWorks image

Easy Voice is gebaseerd op het Cisco VoIP-platform BroadWorks en volledig geïntegreerd met Cisco Webex. Dit biedt volgens Pocos veeleisende zakelijke gebruikers tal van voordelen. Zij kunnen met uitgebreide functionaliteiten probleemloos tijd-, plaats- en device-onafhankelijk communiceren en samenwerken. Bellen, chatten, (video)vergaderen en bestanden delen gaat met Easy Voice eenvoudig via één app. Pocos voegt daar een aantal belangrijke voordelen aan toe, zoals een beter beheerportaal, een onafhankelijke leverancier, hoge kwaliteit door eigen beheer en hardware en de menselijke verbinding op support en delivery.

Enterprise features voor het MKB

De geboden functionaliteiten van Easy Voice gaan een stuk verder dan gebruikelijk is voor het MKB-segment zo beweert Pocos. Zo is bijvoorbeeld Gespreksopname direct beschikbaar als add-on. Een dienst met veel groeipotentie, zeker in combinatie met AI-ondersteuning. AI kan bijvoorbeeld de veelgestelde vragen tijdens online bijeenkomsten analyseren, waarmee FAQ’s of Q&A’s kunnen worden gevoed. Voorheen was een dergelijke functie alleen voor enterprise-klanten beschikbaar, maar inmiddels geeft ook het MKB aan dat hier behoefte aan is. Andere add-ons zijn Gespreksrapportage, CRM-integratie, Call Center en Receptiebedienpost.

Nieuwe kansen voor IT-partners

Pocos verwacht veel van het nieuwe UC-platform. Het verdienmodel, gebaseerd op traditionele telefooncentrales, houdt op te bestaan, aldus Pocos. Toch ziet Pocos dit niet als bedreiging voor IT-partners. Met Easy Voice kunnen zij eindklanten een oplossing bieden die op alle punten superieur is aan een conventionele omgeving. Het platform is software based, makkelijker te onderhouden en biedt ruimte om nieuwe diensten en maatwerk te bieden, zonder dat er specifieke hardware voor nodig is.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!