Witold Kepinski - 30 november 2023

Nutanix boekt meer omzet en dringt verlies terug

Nutanix, speler in hybride multicloud computing, heeft de financiële resultaten bekendgemaakt voor het eerste kwartaal eindigend op 31 oktober 2023. De omzet steeg met 18 procent 511.1 miljoen dollar. Het netto bedrijfsverlies werd terug gedrongen van 80,7 naar 5,7 miljoen dollar.

Nutanix boekt meer omzet en dringt verlies terug image


“We hebben in het eerste kwartaal solide financiële prestaties geleverd tegen een onzekere macro-economische achtergrond, die de waarde weerspiegelt die onze klanten zien in het Nutanix Cloud Platform en de kracht van ons abonnementsmodel”, aldus Rajiv Ramaswami (foto), President en CEO van Nutanix. “Ik ben enthousiast over onze toekomst, terwijl we willen profiteren van onze grote en groeiende marktkansen, de gunstige concurrentiedynamiek in de sector en onze groeiende partnerschappen.”

“Ons eerste kwartaal was een goed begin van ons boekjaar met een groei van 24% op jaarbasis van de ACV-facturen en een sterke vrije kasstroom”, aldus Rukmini Sivaraman, CFO van Nutanix. “We blijven een goede uitvoering zien en blijven gefocust op het nastreven van de doelstellingen die we op onze recente Investor Day hebben gedeeld en het realiseren van duurzame groei en het vergroten van de winstgevendheid.”

Lees alle details hier.

Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!